Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Šialené! Z týchto záberov zo zákulisia nakrúcania s Tomom Cruisom vás až zamrazí

Maverick sa vracia…

Jeden z najlepších pilotov na svete, Pete „Maverick“ Mitchell (Tom Cruise), je späť v akcii. Stále nadovšetko miluje pilotovanie stíhačiek, dokonca natoľko, že viac ako 30 rokov úspešne odolával povýšeniu v štruktúrach amerického letectva, pretože by musel opustiť kokpit a presťahovať sa do vyhriatej kancelárie.

teória veľkého tresku, the big bang theory, penny, leonard, sheldon, Čítajte aj Všetky legendárne seriály pokope! Toto je ideálna šanca spraviť si televízny maratón

Okrem toho bol Maverick vždy magnetom na problémy, čo nie je v súlade s vojenskou kariérou. Pilot je však bravúrny, možno ten najlepší, preto dostane ponuku stať sa inštruktorom elitných pilotov stíhačiek v programe Top Gun, ktorých má pripraviť na úlohu spadajúcu do kategórie Mission Impossible.

Tom Cruise na zábere z filmu Top Gun: Maverick... Foto: Paramount Pictures
Top Gun Maverick5 Tom Cruise na zábere z filmu Top Gun: Maverick (2022).

Okrem tejto misie bude musieť Maverick zvládnuť ďalšiu náročnú súkromnú misiu. Jeden z pilotov, ktorých má pripraviť na akciu, je Bradley Bradshaw (Miles Teller), syn jeho priateľa a navigátora Goosea. V pôvodnom filme Top Gun jeho kamarát Goose zahynul, keď sa neúspešne katapultoval z neovládateľnej stíhačky, ktorú pilotoval práve Maverick. Maverick za žiadnu cenu nechce, aby Bradleyho postihol rovnaký osud ako jeho otca. Pritom si uvedomuje, že šanca, aby piloti plánovanú leteckú operáciu neprežili, nie je vôbec malá.

avatar 2, james-cameron Čítajte aj Prvé zábery z pokračovania najväčšieho kinohitu všetkých čias sú tu! Pozrite si ich

Cruise hovorí, že v riadení lietadla je majestátnosť a krása. „Znova hrať Mavericka v inej fáze jeho života bola pre mňa neuveriteľná skúsenosť. Maverick je stále Maverick. Stále chce lietať s vlasmi v plameňoch. Ale vidíte prerod, ktorý Maverick podstupuje. Tlak z toho, že stratil svojho najlepšieho priateľa, zodpovednosť, ktorú kvôli tomu pociťuje, si nesie celý život so sebou. Tento incident navždy zmenil jeho aj Roosterov život. Maverick miluje Roostera ako syna. Tento film je o rodine, priateľstve a je o obetovaní. Ide o vykúpenie a cenu za chyby.“

Pozrite si video zo zákulisia, v ktorom vidno, čo museli členovia štábu aj herci podstúpiť pri nakrúcaní.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise #Top Gun: Maverick