Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvé zábery z pokračovania najväčšieho kinohitu všetkých čias sú tu! Pozrite si ich

Trailer k filmu Avatar: Cesta vody je konečne on-line.

10.05.2022 08:22
avatar 2, james-cameron Foto:
Avatar: Cesta vody
debata (4)

A je to tu! Prvé zábery z chystaného veľkofilmu Avatar: Cesta vody sú on-line. Na pokračovanie priekopníckeho sci-fi filmu z roku 2009, ktorý sa so zárobkom 2,84 miliardy dolárov úplne nečakane stal jedným z najväčších kasových trhákov všetkých čias, si bolo treba počkať.

Po rokoch príprav predstavili tvorcovia prvý trailer k filmu počas nedávnej akcie pre profesionálov CinemaCon a počas uplynulého víkendu výhradne v kinách pred vysielaním filmu Doktor Strange v mnohovesmíre šialenstva. Už je trailer dostupný aj on-line.

tie roky sedemdesiate Čítajte aj Seriálový hit hlási návrat! Stretne sa pôvodná hviezdna zostava, chýbať budú len dve tváre

James Cameron, autor a režisér pôvodného Avatara, vytvoril tie najväčšie hollywoodske kinohity posledných desaťročí. Svetu predstavil v roku 1997 Titanic, ešte predtým, v roku 1984, to ale bol Terminátor s Arnoldom Schwarzeneggerom.

Avatar má naplánované štyri pokračovania. Prvé pod názvom Avatar: Cesta vody má prísť tento rok tesne pred Vianocami. Vracajú sa v ňom hlavní hrdinovia z pôvodného Avatara – Jake Sully (Sam Worthington) a Na'vi Neytiri (Zoe Saldaña), ktorí spolu založili rodinu a urobia čokoľvek, aby ju ochránili. Sú však nútení odísť zo svojho domova a preskúmavať rôzne oblasti Pandory, kde sa musia ubrániť pred starou hrozbou.

Laska hory prenasa Čítajte aj Komédia môže byť vtipná aj bez nechutností, hovorí režisér filmu Láska hory prenáša

Trailer predstavuje hlavných hrdinov po viac ako desiatich rokoch od udalostí prvého filmu a tiež magický svet Pandory nad hladinou aj pod ňou, kde žijú lietajúce tvory známe z pôvodného filmu, ako aj nové zvieratá.

Do filmu sa vracia aj Sigourney Weaver ako Dr. Grace Augustine a Stephen Lang ako plukovník Miles Quaritch. Medzi nové veľké mená, ktoré pribudnú, patrí Vin Diesel a Kate Winsletová.

Do kín má prísť koncom septembra aj Avatar z roku 2009, aby si ho diváci mohli vychutnať v čo najvyššej kvalite.

Pozrite si trailer k filmu Avatar: Cesta vody:

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #James Cameron #Avatar: Cesta vody