Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šialené! Z týchto záberov zo zákulisia nakrúcania s Tomom Cruisom vás až zamrazí

Pred nakrúcaním filmu Top Gun: Maverick museli herci absolvovať špeciálny tréning, aby zvládli preťaženie. Takýto film ste ešte nevideli, tvrdia tvorcovia.

22.05.2022 08:00
Tom Cruise Foto: ,
Herec Tom Cruise ako kapitán Pete "Maverick" Mitchell na zábere z filmu Top Gun: Maverick.
debata

Už o pár dní sa Tom Cruise vráti na veľké plátna po neuveriteľných 34 rokoch v úlohe elitného pilota Mavericka. Pokračovanie kultového filmu Top Gun s názvom Top Gun: Maverick má byť dychberúcim zážitkom. Aj vďaka tomu, že Tom Cruise podmienil svoju účasť na filme tým, že sa bude filmovať autenticky, s minimálnym použitím trikov.

„Takýto zážitok nevytvoríte, pokiaľ ho nenakrútite naživo. Aby sme to dokázali, spolupracovali sme s tými najlepšími bojovým pilotmi,“ vraví Tom Cruise, ktorý bol zároveň producentom filmu.

Čo sme komu urobili, film Čítajte aj Jedna z najúspešnejších francúzskych komédií všetkých čias má pokračovanie. Čo vás tentoraz čaká?

Všetci herci, ktorí vo filme účinkujú ako piloti, museli spolu s Cruisom absolvovať náročný výcvik, vďaka ktorému sa zábery z kokpitu mohli nakrúcať priamo počas letu, nie na simulátore pred zeleným plátnom. „Ako dieťa som mal dva sny. Hrať vo filme a pilotovať lietadlo. Chceli sme divákom sprostredkovať pocit, akoby sedeli v stíhačke, a tak sme sa vzniesli do vzduchu,“ vysvetlil Tom Cruise.

Tom Cruise vo filme Top Gun: Maverick Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Tom Cruise na zábere z filmu Top Gun: Maverick...

Špičkové technológie, dychberúce zábery, ale aj fantastické obsadenie ponúka Top Gun: Maverick, ktorý prichádza do kín 26. mája.

„Takýto film o lietaní ešte nevznikol a možno ani dlho nevznikne,“ hovorí o filme Top Gun: Maverick jeho producent Jerry Bruckheimer.

Pozrite si video zo zákulisia na ďalšej strane:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise #Top Gun: Maverick