Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový hit hlási návrat! Stretne sa pôvodná hviezdna zostava, chýbať budú len dve tváre

Tie roky sedemdesiate budú voľné pokračovanie na Netflixe.

08.05.2022 07:00
tie roky sedemdesiate Foto:
Tie roky sedemdesiate boli seriálovým hitom na celom svete. Voľné pokračovanie pod názvom Tie roky deväťdesiate si objednal Netflix.
debata

Je to potvrdené! Niekdajšia partia mladých, ktorá sa stretla v jednej z najobľúbenejších komediálnych sérií Tie roky sedemdesiate, sa vráti späť. Seriál bude mať na Netflixe svoj vlastný spin-off a už je jasné, kto všetko potvrdil účasť a kto zostane bokom.

Sitkom o skupine tínedžerských priateľov, ich nešťastiach a dospievaní, odohrávajúci sa v 70. rokoch 20. storočia vo Wisconsine, má za sebou osem sezón. Premiérovo sa vysielali v rokoch 1998 až 2006.

Laska hory prenasa Čítajte aj Komédia môže byť vtipná aj bez nechutností, hovorí režisér filmu Láska hory prenáša

Už koncom minulého roka Netflix oznámil svoje plány objednať si pokračovanie šou, ktorá patrila medzi divácke hity. Nebolo ale jasné, kto z pôvodnej zostavy sa v novej sérii s názvom Tie zlaté deväťdesiate objaví. Teraz je už oficiálne potvrdené, kto sa vráti a kto nie!

Topher Grace si zopakuje úlohu Erica Formana, Mila Kunis bude Jackie Burkhartová, Ashton Kutcher sa vráti k postave Michaela Kelsa, Laura Preponová bude Donna Pinciottiová a Wilmer Valderrama bude Fez.

zväčšiť Prvé zábery z novej šou Tie roky deväťdesiate,... Foto: Netflix
that-90s-show-kitty-and-red-70s-show Prvé zábery z novej šou Tie roky deväťdesiate, ktorá vzniká na objednávku Netflixu. Rodičia Erica Formana v podaní Kurtwooda Smitha a Debry Jo Ruppovej sú tentoraz starými rodičmi. Zároveň sú producentmi seriálu.

Pripoja sa k hereckým pilierom seriálu Tie roky sedemdesiate, ktorými sú rodičia Erica Formana v podaní Kurtwooda Smitha a Debry Jo Ruppovej. Tí sú zároveň výkonnými producentmi seriálu Tie roky deväťdesiate.

Z pôvodnej zostavy teda budú pokračovať predstavitelia stabilnej tínedžerskej zostavy až na dvoch členov – Dannyho Mastersona, ktorý hral Stevena a Lisy Robin Kellyovej, ktorá hrala Laurie Formanovú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tie roky sedemdesiate #Tie roky deväťdesiate