Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízna udalosť sezóny? Markíza ukázala dychberúce zábery z nového seriálu

Takto vyzerá miniséria Klamstvo!

16.02.2023 06:00
klamstvo, maštalír, Foto:
Seriál Klamstvo uvidia diváci od 20. februára na Markíze a o týždeň skôr na Voyo.
debata
markíza, joj, Čítajte aj Podivný boj medzi Markízou a Jojkou nemá konca: Pripravujú takmer rovnaké seriály

Učiteľka na gymnáziu Laura Kalasová (Monika Horváthová) prijme pozvanie na rande od šarmantného chirurga Andreja Rosického (Tomáš Maštalír) tesne po rozpade jej dlhoročného vzťahu, ktorý v nej zanechal trpkú príchuť. Napriek tomu, po príjemne strávenom večere pozve Andreja k sebe domov.

Na druhý deň ho obviní, že ju znásilnil. Andrejova verzia udalostí je však úplne odlišná a nájsť pravdu je takmer nemožné – na žiadne z ich odporujúcich si tvrdení nie sú dôkazy a dlho je to iba slovo proti slovu. Udalosti však začínajú žiť vlastným životom, verejné obvinenia a nemožnosť ich jednoznačne dokázať, vyplavia kopec špiny z minulosti ako Laury, tak aj Andreja..

internet, online, laptop Čítajte aj Video obsah na webe sledujeme stále viac. A to nielen televízny, rastie aj spravodajstvo a bulvár

„S Monikou som sa síce pred kamerou stretol prvýkrát, avšak niečo sme už spolu odohrali v divadle. Človek a herci sú adaptabilné tvory, našou prácou je adaptovať sa a nejakým spôsobom sa na seba napojiť. Aby vzťah, v ktorom sme, vyzeral čo najreálnejšie. O to sa snažíme a na tom pracujeme,“ vysvetľuje Tomáš Maštalír.

streamovacie služby Čítajte aj K Netflixu, HBO Max či Disney+ pribudne SkyShowtime. Ktorú si vybrať a koľko to stojí?

„Do tohto projektu sme s Tomášom nevstúpili ako dvaja neznámi kolegovia, keďže sme sa stretli aj na pôde Slovenského národného divadla. Spoluprácu s ním hodnotím ako veľmi príjemnú a zároveň profesionálnu,“ potvrdzuje Monika Horváthová.

Novinka pozostáva z 12 epizód, v programovej štruktúre Markízy jej budú patriť pondelkové večery so začiatkom o 20:30 a vždy v exkluzívnom 7-dňovom predstihu si seriál budú môcť vychutnávať predplatitelia streamovacej služby Voyo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Maštalír #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #seriál Klamstvo