Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vyhrotená premiérová streda: S akými reláciami bude bojovať o každého diváka Markíza s Jojkou?

Televízna sezóna 2023/2024 sa naplno rozbieha a prebieha boj o každého diváka. Premiérový program sa na publikum valí z každej strany. Takýto program ponúkne večer Jojka a Markíza.

06.09.2023 06:00
prokurátorka, mauréry, Foto:
V stredu Jojka odštartuje nový seriál Prokurátorka.
debata
martin novák, na nože, Čítajte aj Šéfkuchár Novák zo šou Na nože: Nájdem chybu, zareagujem a reštaurácia dostane "karate", ktoré potrebuje, aby sa nakopla

1. Prokurátorka – TV JOJ – premiéra nového seriálu

Nový 16-dielny kriminálny seriál inšpirovaný skutočnými prípadmi vznikol podľa námetu prokurátora Jána Šantu a prináša neobvyklý pohľad na prácu prokurátora mimo súdnej siene. V hlavných úlohách sa predstavia Zuzana Mauréry ako prokurátorka Sára Wolfová a Lukáš Vaculík ako major Viktor Bartoš, s ktorým má komplikovaný osobný vzťah. V ďalších rolách diváci uvidia Maroša Kramára, Martu Potančokovú, Dominiku Morávkovú a ďalších. Jojka bude uvádzať vždy dve časti za sebou. Seriál štartuje o 20:40 na Jojke.

Sky Park Čítajte aj Bratislavský mrakodrap mení svoju podobu. Ikonická stavba bude vyzerať napokon inak

2. Na nože – TV Markíza – premiéra 2. série

Jarný divácky hit Na nože pokračuje na jeseň 2023 ďalšími ôsmimi premiérovými časťami. Šéfkuchár Martin Novák znova navštívi vybrané gastronomické prevádzky po celom Slovensku a pokúsi sa ich vytiahnuť z problémov. Po nejakom čase sa do každej reštaurácie vráti so skrytou kamerou, aby preveril, či naozaj došlo k zlepšeniu. V prvej epizóde bude pomáhať Motorestu na Hôrke, ktorý prevádzkuje tehotná Zdenka. Vyzerá ako kovošrot a nikto tam nechodí. Prvá časť novej série štartuje o 20:30 na Markíze.

prokurátorka, mauréry, Čítajte aj Veľká jojkárska premiéra sa blíži: Prichádza mrazivý seriál založený na skutočných udalostiach

3. Jama levova – TV Markíza – premiéra novej šou

Celosvetovo úspešná podnikateľská reality šou mieri na obrazovky Markízy pod slovenským názvom Jama levova. Odvážnym a ambicióznym ľudom s výnimočným podnikateľským nápadom ponúkne jedinečnú šancu získať významnú finančnú investíciu do ich originálnych projektov. Nová šou štartuje o 22:00 na Markíze.

pán profesor, maštalír, marcinková, Čítajte aj Na Pána profesora bolo zvedavých najviac divákov. Ako dopadli Mama na prenájom a nové kvízy RTVS?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #TV Markíza #seriál Prokurátorka #Na nože #Jama levova #televízna sezóna 2023/2024