Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vyberte si sviatočný program podľa svojej chuti: Vianoce plné noviniek aj obľúbených klasík sú pripravené na Voyo

Na streamovacej službe Voyo nájdete bohatú nádielku noviniek, obľúbených rozprávok a filmov.

11.12.2023 06:00
Vianoce na Voyo vizuál Foto:
debata

V sviatočnej ponuke slovenskej streamovacej služby Voyo nechýba bohatá nádielka plná noviniek, obľúbených slovenských, českých aj zahraničných rozprávok a filmov ako stvorených pre skutočnú vianočnú pohodu.

„V predvianočnom Voyo menu nechýba poriadne štedrá nádielka noviniek, populárnych slovenských, českých aj zahraničných rozprávok a filmov, ktoré sú ako stvorené pre skutočnú sviatočnú pohodu. Predplatitelia si tak na jednom mieste a úplne bez reklám môžu vychutnať desiatky najobľúbenejších vianočných titulov, od Tři oříšky pro Popelku, cez Pelíšky, až po S tebou mě baví svět a mnohé ďalšie,“ hovorí Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Smršť Čítajte aj Fanúšikovia napätia a tajomna sa môžu tešiť. Do kín príde film s Maštalírom a Geislerovou

Nestarnúca klasika

Tú najlepšiu vianočnú atmosféru navodia kedykoľvek čarovné Tři oříšky pro Popelku s nezabudnuteľnou Libušou Šafránkovou. V ponuke streamovacej služby nechýbajú ani ďalšie populárne klasiky, ako napríklad Pelíšky, Perinbaba, S tebou mě baví svět, Anjel Pána a Anjel Pána 2, Sněženky a machři, Pyšná princezna, S čerty nejsou žerty, Nebojsa, Galoše šťastia, Princezna se zlatou hvězdou, Šíleně smutná princezna, Soľ nad zlato, Kráľ Drozdia brada, Popolvár najväčší na svete, Princ a Večernice, Falošný princ, Třetí princ, Dívka na koštěti, Byl jednou jeden král, Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách, Tři veteráni, Dařbuján a Pandrhola, Honza málem králem, Plavčík a Vratko a mnohé ďalšie.

Perinbaba, Čítajte aj Vianoce na Markíze: Rozlúčka s Perinbabou, nová podoba Štedrého večera a to nie je všetko!

Filmová ponuka

Voyo ponúka aj množstvo zahraničných filmov s vianočnou tematikou. Z akvizičných filmov sú kedykoľvek k dispozícii tituly ako Zabudnutý princ, Rozprávková cesta koníka Hrbáčika, Posledný bohatier, Kráska a zviera, Santa je stále úchyl, Snehulienka s Lily Collins a Juliou Roberts, Vianoce na piatej avenue, Šťastné a slobodné Vianoce a viaceré ďalšie. Nechýba ani poriadna dávka zimnej romantiky s titulmi ako Sobáš pod stromčekom, Vianočná premena, Svadba snov, Splnené želanie či Manžel na jedno použitie.

Najmä detského diváka určite potešia zimné animované rozprávky Ako vycvičiť draka: Návrat, Ľadová sezóna, Ľadová sezóna 2, Ľadová sezóna 3, Pat a Mat: Zimné dobrodružstvá, Škriatkovia a trollovia: Tajomná komnata, Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel, Snehová kráľovná: Tajomstvo ohňa a ľadu či Dievčatko z Iglu.

pelíšky, Čítajte aj Vianoce na Jojke: Presun kultovej komédie z Markízy a klasiky, ktoré diváci milujú

Okrem nich v kategórii Voyo Film, teda v ponuke českých a slovenských filmov, ktoré krátko po kinopremiére prichádzajú na streamovaciu službu, nájdete aj najnovšie filmy ako Smolu nosíš ty, láska, Želanie k narodeninám, Buď chlap! či Život pre samoukov.

Táňa Pauhofová a Tomáš Měcháček vo filme Známi... Foto: Voyo
Známi neznámi Táňa Pauhofová a Tomáš Měcháček vo filme Známi neznámi.

Z novších slovenských a českých titulov sú to napríklad filmy Známi neznámi, Želanie pre Ježiška, Padesátka, Dračia princezná, V lete ti poviem, ako sa mám, Přijde letos Ježíšek?, Hodinárov učeň, Tři bratři, Sedem zhavranelých bratov, Čertí brko, Zakliate pierko, Pravý rytíř, Keď draka bolí hlava, Krídla Vianoc, Sokoliar Tomáš čo Vianočný Kameňák.

Sviatočné obdobie je aj ideálnym časom dohnať zameškané. Seriálový maratón Voyo Originálov tohto roka ako je Vedma, Sex O'Clock, Matematika zločinu či Extraktori si rozhodne netreba nechať ujsť.

Záber z minisérie Matematika zločinu. Foto: Voyo
Matematika zločinu, maštalír, Záber z minisérie Matematika zločinu.
Karel šimek, Anna Fialová, iveta, Čítajte viac Známych je prvých päť seriálov, ktoré budú mať v roku 2024 premiéru na Voyo

Veľký brat nespí ani počas sviatkov

Počas celých sviatkov môžete na Voyo nakuknúť aj do domu Big Brother Česko & Slovensko. Zostávajúci spolubývajúci v najväčšom sociálnom experimente na obrazovkách budú musieť aj počas Vianoc a Nového roka čeliť úlohám „veľkého brata“. Ako sa im bude v reality šou dariť, môžete sledovať každý večer na Voyo a tiež v špeciálnom Big Brother Live stream každý deň od 16:00 do 18:00 hod.

Big Brother Česko Slovensko. Foto: Voyo
Big Brother nové logo Big Brother Česko Slovensko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tri oriešky pre Popolušku #Perinbaba #Voyo #Pelíšky #S tebou mě baví svět #Vianoce 2023