Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Posledný seriál na dlhší čas: Toto je rozlúčková novinka s Penny z Teórie veľkého tresku

Herečka Kaley Cuoco stihla nakrútiť novú dramedy minisériu vo vysokom štádiu tehotenstva. Ako však tvrdí, teraz potrebuje dlhšiu pauzu od všetkého a venovať sa rodine.

23.06.2023 06:00
kaley cuoco, based on true story, Foto:
Nový seriál s Kaley Cuoco odštartoval 8. júna.
debata
markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Zabudnite na starú verziu: Markíza chystá veľký reštart legendárnej televíznej šou

Po skončení nakrúcania najsledovanejšieho sitkomu sveta – Teórie veľkého tresku – Kaley Cuoco sa vrhla do ďalšej práce. Podpísala exkluzívnu zmluvu so štúdiom Warner Bros. Discovery, čo jej zabezpečilo milióny dolárov a prácu na niekoľko rokov. Prepožičala hlas komiksovej záporačke Harley Quiin v rovnomennom animovanom seriáli, stala sa hviezdou bláznivého seriálu Letuška na HBO Max, pričom vznikli až dve série a napokon teraz hviezdi v novinke s názvom Based of True Story na streamovacej platforme Peacock.

TV Markíza Čítajte aj Televízne zemetrasenie v obývačkách: Státisícom Slovákov hrozí o pár dní vypnutie programov Markízy

Veľký otáznik visí nad treťou sériou Letušky. HBO Max a fanúšikovia v tom majú jasno. Tretia séria musí vzniknúť! Opačný názor má jeho hlavná predstaviteľka – Kaley Cuoco. Podľa jej slov tretia séria nie je na programe dňa. „Čo sa týka mňa, tak lietadlo pristálo,“ povedala v prenesenom význame na margo vzniku potenciálneho nakrúcania nových častí. „Urobili sme dve série a pravdepodobne by sme mali skončiť,“ uzavrela Cuoco.

TV Markíza, logo Čítajte aj UPC reaguje: Zo strany Markízy ide o bezprecedentný nátlak, nechceme zvyšovať ceny pre zákazníkov

Možno aj preto sa Cuoco vrhla do nakrúcania novinky Based on True Story. To však netušila, že scenár sa bude musieť prepisovať, keďže v priebehu produkcie zistila, že je tehotná a nechcela z projektu odstúpiť. Naopak ho dotočila a oznámila, že toto bude jej posledný projekt na dlhší čas.

Osemdielna temná komediálno-kriminálna miniséria je o realitnom maklérovi, bývalej tenisovej hviezde a inštalatérovi, ktorý sa chopil jedinečnej príležitosti využiť americkú posadnutosť skutočným zločinom. Až do takej miery, že sa všetci zapletú do naozaj nebezpečnej situácie!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco #Teória veľkého tresku