Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najlepší seriálový november bude na Netflixe: Takáto ponuka tu ešte nebola!

Streamovací gigant počas predposledného mesiaca v roku vyrukuje s historicky najväčšou ponukou seriálových megahitov! Toto všetko rozhodne musíte vidieť...

07.11.2022 06:00
imelda staunton, the crown, koruna, Foto:
Prvý pohľad na herečku Imeldu Staunton, ktorá stvárni Alžbetu II. v piatej a šiestej sérii The Crown.
debata (1)

1. Manifest

Už 4. novembra dorazí prvá polovica rozlúčkovej 4. série, pripravených bude až desať epizód. Ďalších desať dorazí začiatkom budúceho roka. Podarí sa pasažierom letu 828 zvrátiť vlastný dátum smrti? Seriál Manifest smeruje k svojmu veľkému záveru.

Mrázik Čítajte aj Slovenské Vianoce v tieni vojny na Ukrajine: Dostane Mrázik a ruské rozprávky stopku?

A to vďaka Netflixu, ktorý seriál seriál zachránil a doprial mu možnosť dorozprávať komplikovaný príbeh o zmiznutom lietadle, ktoré sa z ničoho nič vrátilo po 5,5 roku. Pôvodne seriál vysielala televízia NBC, tá seriál zrušila po troch sériách, pre nízku sledovanosť v lineárnom vysielaní.

The Crown, koruna, Čítajte aj Seriálový november: Sex vysokoškoláčok, výpravná novinka od Disney+, ale aj prvé záblesky Vianoc

Problémom Manifestu bol fakt, že tvorcovia jasne povedali, že potrebujú šesť sérii na to, aby kompletne vyrozprávali celú pointu záhadného príbehu. Napokon, keď nádeje na záchranu takmer zhasli prišlo rozhodnutie, že streamovací gigant Manifest predsa len odkúpi a dá mu náležitý záver. Tvorcovia nedostali tri série, ale len jednu. A to pomerne veľkú, rovno 20 častí, aby do nich vpratali dejové zápletky, ktoré seriál uzavrú.

rod draka, Čítajte aj Hra o tróny to opäť dokázala: Pokorila celý svet, Rod draka je absolútnym triumfom

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #televízna sezóna 2022/2023 #jeseň 2022