Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dočkali ste sa nových častí! Najväčší seriálový hit Markízy posledných rokov sa vracia

Už v pondelok večer na televízne obrazovky opäť vtrhne Druhá šanca! Tá sa po obrovskom úspechu z jari expresne rýchlo vracia s druhou sériou. Od 5. septembra na Markíze.

05.09.2022 06:00
druhá šanca, Foto:
Nová séria Druhej šance prichádza od 5. septembra na Markízu.
debata
Matthias Settele Čítajte aj Riaditeľ Markízy: Budúci rok prinesieme historický seriál aj nový denný seriál

„Nesmierne si vážime divácku priazeň a krásne odozvy, ktoré na seriál Druhá šanca neustále dostávame. Pre všetkých jeho fanúšikov máme preto skvelú správu, pondelkové večery budú obľúbeným seriálovým hrdinom patriť aj túto jeseň,“ prezradila Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza. „Pri tomto projekte do seba všetko krásne zapadlo, od silného príbehu, cez vynikajúco fungujúcu kombináciu hereckých hviezd a nádejných talentov, až po špičkovú produkčnú kvalitu. Veľmi ma teší, že Markíza ako trhový líder udáva trendy aj v seriálovej produkcii,“ dodala.

joj, markíza, Čítajte aj Slovenské televízie štartujú novú sezónu! Tieto seriály uvidíte v najbližších týždňoch

V novej sezóne Druhej šance sa diváci opäť ocitnú na oddelení internej medicíny prestížnej Nemocnice Bezručova, kde sa budú stretávať s väčšinou obľúbených hrdinov z prvej série, doplnených novými zaujímavými postavami ďalších lekárov a nemocničného personálu, ktorých tajomstvá a zámery budú postupne odhaľovať. Ústrednou postavou však naďalej ostáva charizmatický „Dok“ – bývalý primár Andrej Fabián, ktorého jedinečným spôsobom herecky stvárňuje Ján Koleník.

výnimočná nikol, pauhofová, Čítajte aj Markíza a jej nový seriál: Komu polezie hlavná hrdinka na nervy, tak nech prepne telku

„Som veľmi rád, že kvalitný scenár a seriál Druhá šanca dostal rovnako kvalitnú druhú sériu, v ktorej odhalíme ešte viac zo zabudnutej Andrejovej minulosti. Bude si musieť upratať nielen vzťahy, ale aj zachrániť pracovný kolektív, získať späť svoj bývalý post primára, a to všetko na pozadí hodnôt, ako sú rodina, priatelia a lekárska etika. V druhej sérii sa ešte viac pozrieme na charaktery a ľudskosť lekárov, ktorí sa v prvej línii obetujú pre spoločnosť, a tým im vzdávame veľkú úctu,“ vyjadril sa Ján Koleník.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #seriál Druhá šanca #televízna sezóna 2022/2023