Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Je tu ďalší Marvel seriál! Bude to poriadna sranda a pripravený je aj slovenský dabing

Streamovacia služba Disney+ od štvrtka 18. augusta sprístupní ďalší hraný Marvel seriál. Opäť dostane priestor úplne nová postava!

18.08.2022 06:00
she-hulk, Foto:
Prichádza nový Marvel seriál, na Disney+ má premiéru She-Hulk: Neuveriteľná právnička.
debata
Youtube Čítajte aj Top 10 najhorších videí všetkých čias na YouTube

Nový seriál She-Hulk: Neuveriteľná právnička bude dostupný na Disney+ rovno aj so slovenským dabingom, podobne ako všetky ostatné originálne najnovšie seriály. Hoci hlavná predstaviteľka je novou postavou v MCU, tak bude mať priame prepojenie s filmovým univerzom.

tvoja tvár znie povedome, nové logo, Čítajte aj Posledné detaily o markizáckej šou sú odhalené! Toto je ženská zostava, ktorá bude baviť Slovákov

Dej sa sústredí na Jennifer Walters, ktorá je sesternicou Brucea Bannera, teda Hulka. Jennifer si žije obyčajným životom, skrytá v tieni svojho celosvetovo slávneho bratranca, čo jej do istej miery vyhovuje a nenarúša jej to právnickú kariéru, ale ani osobný život. Všetko sa zmení, keď dostane od Hulka krvnú transfúziu. Na jej veľké prekvapenie, získa superhrdinské schopnosti a bude sa musieť s nimi expresne rýchlo naučiť žiť.

V novom seriáli sa objaví ďalší Avenger,... Foto: Marvel Studios
she-hulk, V novom seriáli sa objaví ďalší Avenger, samotný Hulk.
Sledovanosť televízie Čítajte aj Prieskum: Najviac pozeráme Markízu, počúvame Expres a čítame Nový Čas

Na pomoc jej samozrejme príde Bruce alias Hulk a obaja si budú musieť na seba zvyknúť, čo nebude ľahké a prinesie to kopec zábavy. Seriál She-Hulk: Neuveriteľná právnička bude 9-dielnou komediálnou minisériou, čo žánrovo do letného obdobia zapasuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marvel #Disney+ #seriál She-Hulk