Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najnovší Spider-Man sa sťahuje z kín a prichádza na streamovaciu službu. Viete, na ktorú?

Najúspešnejší pandemický film vstupuje do obývačiek.

31.07.2022 06:00
Spider-Man: Bez domova Foto:
Benedict Cumberbatch ako Doktor Strange a Tom Holland ako Spider-Man/Peter Parker vo filme Spider-Man: Bez domova
debata

Milovníci Spider-Mana sa pred časom museli rozlúčiť so svojím hrdinom v kinosálach, ale konečne nadišiel ten deň, kedy sa začína jeho televízna éra. Najnovší film z megaúspešnej série o pavúčom mužovi dáva definitívne zbohom veľkým plátnam a presúva sa na streamovaciu platformu HBO Max a na televízny kanál HBO. Dňom D je posledný júlový deň.

Pozrite si zábery z filmu Spider-Man: Bez domova Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Spider-Man a Electro vo filme Spider-Man: Bez...

Za fakt, že Spider-Man bude pre divákov dostupný práve vo videotéke HBO Max, môže dohoda, ktorú uzavreli vo februári spoločnosti Sony Pictures Television a Warner Media. Ňou rozšírili distribúciu titulov Sony Pictures Entertainment na krajiny strednej a východnej Európy prostredníctvom HBO Max. Vďaka tejto dohode majú miesto na streamovacej platforme HBO Max zaistené aj kinohity ako Venom 2: Carnage prichádza, Uncharted, Krotitelia duchov: Dedičstvo či Morbius.

Gray Man, Ryan Gosling Čítajte aj Toto musíte vidieť! Netflix uvádza svoj najdrahší film. Bude z neho náhrada za Jamesa Bonda?

Spider-Man: Bez domova s Tomom Hollandom, Zendayou, Benedictom Cumberbatchom a ďalšími obľúbenými hercami, patrí k najväčším blockbusterom všetkých čias. So zárobkami 1,8 miliardy v globálnom meradle sa stal šiestym najlepšie zarábajúcim titulom sveta.

Veľa stastia pan Velky, Emma Thompson Čítajte aj Toto bolo odvážny krok. Emma Thompsonová išla s kožou na trh v eroticky ladenom filme

Snímka režiséra Jona Wattsa, ktorý má na konte posledné tri pavúčie filmy, po prvýkrát naplno odhaľuje totožnosť Spider-Mana alias Petera Parkera. Bez ochrany masky už nemá možnosť oddeliť svoj normálny život od nebezpečného života superhrdinu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max #Spider-Man: Bez domova