Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľká noc sa začína! Toto ponúknu slovenské televízie počas sviatočného dňa

Máme pre vás niekoľko televíznych tipov, ktoré stoja za vašu pozornosť!

15.04.2022 07:00
snežný chlapec, Foto:
Jojka v piatok večer ponúkne premiéru animovaného rodinného filmu Snežný chlapec.
debata (1)

Markíza

Shrek Tretí – 13:55
Za normálnych okolností by krásni, mladí a zelení manželia Shrekovci po odstránení zákernej Kmotričky víly a jej nemožného syna Krasoňa žili nerušene a hlavne šťastne až do smrti. Vzhľadom na to, že sa stali protagonistami megaúspešného animovaného filmu, nemajú na oddych nárok. Dobrodružstvá, ktoré si pre nich kreatívni scenáristi pripravili sú ešte hustejšie ako doteraz.

veľká noc rtvs, Čítajte aj Veľká noc na RTVS: Bohatý duchovný program, ale aj obľúbené zábavné relácie

Zakleté pírko – 15:50
Aninka (Anastasia Chocholatá) žije na statku s dvomi nafúkanými sestrami, ktorým musí stále slúžiť. Jedného dňa ale nájde pierko, pomocou ktorého si privolá princa Vítka (Petr Urban), zakliateho do vtáčej podoby. Keď zlé sestry zistia, že sa Aninka stretáva s pekným mládencom, pierko jej vezmú, zničia ho a Vítek zmizne. Jediná možnosť, ako zlomiť Vítkove prekliatie, je nájsť ho v ďalekom svete. A tak sa Aninka vydáva na cestu, aby zachránila svojho milovaného. Jej spoločníkom sa stáva vodník (Lukáš Pavlásek), ktorého na začiatku putovania zachráni pred zlým sedliakom. Spoločne prežijú nielen veľa dobrodružstiev, ale aj zábavy. A aj keď vodnícke čary dokážu pomôcť Aninke uzdravovať chorých, ba aj sa obrániť pred lúpežníkmi, na vyslobodenie Vítka z pazúrov zlej princeznej Ebénie (Sara Sandeva), bude Aninka potrebovať hlavne pravú lásku.

veľká noc joj, Čítajte aj Veľká noc na Jojke: Obľúbené seriály úplne nezmiznú. ťahúňom má byť film o Karlovi Gottovi

Dora a stratené mesto – 20:30
Doru (Isabela Merced), ktorá väčšinu života strávila spoločne so svojimi rodičmi v džungli, nedokázalo nič pripraviť na doteraz najväčšiu výzvu – strednú školu. Po tom, čo jej rodičia pri hľadaní strateného zlatého mesta záhadne zmiznú, musí Dora okamžite začať konať a vrhnúť sa s partičkou nedostatočne vybavených spolužiakov v ústrety divokému dobrodružstvu, aby ich zachránila. Dora a jej priatelia sa na tejto nebezpečnej misii budú musieť nielen predierať džungľou, ale tiež predbehnúť lovcov pokladov a rozšifrovať prastaré hádanky v snahe vyriešiť nerozlúštiteľnú záhadu bájneho mesta.

veľká  noc, Čítajte aj Veľká noc na Markíze: Lákavejší program až večer, Let's Dance, chýbať bude Druhá šanca!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Veľká noc #TV Markíza