Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľký návrat na obrazovky vďaka Netflixu! Takto sa hviezda Gossip Girl zmenila

Že ste dlho nepočuli o niekdajšej superhviezde Leighton Meester? Po niekoľkých rokoch, keď sa venovala rodinným povinnostiam, hlási návrat. Zabudnite na pomstychtivú mrchu zo seriálu Gossip Girl!

03.03.2022 07:00
The Weekend Away, meester, Foto:
The Weekend Away má premiéru na Netflixe 3. marca.
debata
batman, the batman, Čítajte aj Temný, bezútešný, znepokojivý a najmä originálny! Nový Batman je odsúdený na úspech

Pôvodný seriál Gossip Girl sa vysielal v rokoch 2007 – 2012 a dočkal sa šiestich sezón a celkovo 121 epizód. Televízia The CW lámala rekordy sledovanosti, intrigánsky seriál sa vysielal po celom svete, Slovensko nebolo výnimkou. Minulý rok sa dokonca dočkal novej verzie, ktorú má pod palcom streamovacia platforma HBO Max. Dokonca je potvrdená druhá séria. Avšak v novej verzii sa fyzicky pôvodní herci neobjavili. Tí sa vo svojich kariérach výrazne posunuli vpred. Gossip Girl z nich spravila veľké hviezdy a oni dokázali na prvotný úspech nadviazať.

Po rokoch je Leighton Meester späť vo filme The... Foto: Ivan Sardi/Netflix
The Weekend Away, leighton meester, Po rokoch je Leighton Meester späť vo filme The Weekend Away z produkcie Netflixu. Za ten čas sa poriadne zmenila.
Duna Chalamet Čítajte aj Vieme, čím odštartuje HBO Max na Slovensku! Valia sa sem filmové hity...

To je aj prípad herečky Leighton Meester, ktorá kedysi stvárňovala mrchu Blair Waldorfovú. Po skončení seriálu sa objavila vo viacerých tituloch, no nikdy to nebol taký úspech. Následne prišli rodičovské povinnosti a herečka sa načas vytratila zo sveta šoubiznisu.

Leighton Meester v čase, keď seriál Gossip Girl... Foto: The CW
blair, gossip girl, leighton meester, Leighton Meester v čase, keď seriál Gossip Girl valcoval rebríčky sledovanosti.
seriál ultimátum, ultimátum, ján koleník, Čítajte aj Toto je jarné seriálové prekvapenie Jojky! Prichádza dychberúca akčná miniséria

Už vo štvrtok, 3. marca sa objaví v novom filme z produkcie Netflixu. Mnohých iste prekvapí jej úloha. Stane sa štvanou zverou a na krku bude mať obvinenie z vraždy. Prichádzajúca novinka The Weekend Away sa začne nevinne. Pôvodne sa zdá, že pôjde o príjemnú oddychovku, lenže dovolenka dvoch priateliek v Chorvátsku sa zmení na poriadnu drámu. Jedna z nich našla smrť a tá druhá je hlavná podozrivá. Problémom je, že všetky dôkazy smerujú na ňu a ona si nič z inkriminovanej noci nepamätá. Musí sa dať na útek a dokázať polícii, že je nevinná!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gossip Girl #netflix #Leighton Meester