Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto je jarné seriálové prekvapenie Jojky! Prichádza dychberúca akčná miniséria

Televízia JOJ oslavuje svoje dvadsiate narodeniny a darčeky dostanú diváci! Už v marci odštartuje unikátna miniséria, akú Slovensko ešte nevidelo. Ultimátum vzniklo v koprodukcii s Českou televíziou a tvorcovia sľubujú kvalitu, na akú sú diváci zvyknutí v zahraničných seriáloch.

02.03.2022 07:00
seriál ultimátum, ultimátum, ján koleník, Foto:
V novinke si zahrá aj herec Ján Koleník.
debata (2)

V hlavných úlohách sa objaví Ján Koleník, Ester Geislerová, Diana Mórová, Roman Luknár, Dušan Cinkota, Milan Bahúl, Peter Kočiš alebo Sväťo Malachovský.

bridgerton, Čítajte aj Seriálový marec: Vracajú sa hity ako Bridgerton alebo Picard. A to nie je všetko!

Pôjde o 8-dielnu minisériu, ktorej dej unikátny hybrid rukojemníckej drámy, lekárskeho procedurálu a politického trileru s prepojením na špičky diplomacie, vysoký biznis a pohľad dovnútra politiky nielen na Slovensku. Seriál bude mať presah do okolitých štátov V4, reálií a vzťahov medzi krajinami. miniséria bude inšpirovaná aj niekoľkými skutočnými udalosťami, nahliadne tiež do procesov silových zložiek či vrcholovej politiky, odohrávať sa však bude v rovine fikcie.

seriál ultimátum, ultimátum, ján koleník, koleník, Čítajte aj Jar na Jojke: Pokračovanie hitov, príchod výnimočnej minisérie a nová služba
Prvé zábery zo seriálu Ultimátum Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Jednou z hlavných hviezd novej minisérie je Ján...

O čom bude Ultimátum?

V hlavnom meste je sychravý jesenný deň. O pár hodín vypukne summit predstaviteľov V4, ktorého témou je posilnenie spolupráce armád regiónu. Bratislava sa na niekoľko dní stane pupkom sveta Policajný vyjednávač Daniel (Ján Koleník), trpiaci spánkovou depriváciou po náročnej niekoľkodňovej šichte, ktorá ho takmer stála zdravý rozum a kariéru, sa konečne vracia domov.

lets dance, Čítajte aj Jar na Markíze: Ďalšie zmeny vo vysielaní prinesú premiérový program

Namiesto odpočinku ho však čakajú ešte vyčerpávajúcejšie turbulencie. Všetko spustí nevinný telefonát s tehotnou manželkou Lenkou (Ester Geislerová). Rutinná návšteva nemocnice sa zmení na nečakanú rukojemnícku drámu.

Bývalý vojenský expert na výbušniny Korňan odrezal od sveta celé krídlo kardiochirurgie. Rukojemníkom nie je žiadny náhodný civilista, ale samotný minister obrany (Sväťo Malachovský), ktorý má počas summitu podpísať strategické dokumenty na nákup leteckej techniky.

fantastic beasts, Čítajte aj Zachránia fanúšikovia Harryho Pottera filmovú sériu? Tretí film toho sľubuje veľa

Korňanov spontánny plán bol jednoduchý. Uniesol ministra a vyhrážkami a mučením ho chcel prinútiť povedať pravdu o vyšetrovaní pádu vojenského lietadla, ktoré pilotoval Korňanov syn. Lenže jednoduchý plán sa skomplikoval v okamihu, keď minister počas „vypočúvania“ skolaboval. Pre Korňana má Podhradský cenu iba živý, preto ho expresne dopravil do nemocnice, v ktorej sa v rovnakom čase nachádza aj Danielova žena. Daniel, ktorý sa na mieste objavil v podstate náhodou a mimo pracovného plánu, sa rýchlo stáva jedinou spojkou s únoscom.

Situácia nie je štandardná z viacerých dôvodov – jedným sú osobné emócie, ktoré Danielom lomcujú, keďže ide o život jeho tehotnej ženy, ďalším zistenie, že nik z nadriadených nemá záujem, aby minister prežil. V takejto situácii je perspektíva jeho ženy a nenarodeného dieťaťa veľmi neistá. Prežiť nasledujúcich osem hodín nebude pre nikoho zo zúčastnených jednoduché.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál Ultimátum #televízna sezóna 2021/2022