Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tento seriál ukáže všetko, čo je na Amerike zlé! Príbeh o podvodníčke vás uchváti

S blížiacim sa víkendom máme pre vás skvelý seriálový tip!

11.02.2022 07:00
inventing anna, Foto:
Klamstvami, podvodmi sa dostala k miliónom a zabezpečila si prepychový život. Avšak nič netrvá večne...
debata
Spider-Man: Bez domova Čítajte aj Ďalšia bomba od HBO Max: Na Slovensko privezie svetové filmové trháky

A tým je novinka Inventing Anna (Neskutočná Anna) z dielne Netflixu, ktorá má premiéru v piatok, 11. februára. Za seriálom stojí súčasná scenáristická hviezda Shonda Rhimes, ktorá vytvorila najväčšie hity ako Grey's Anatomy (Klinika Grace), Scandal, How to get away with Murder a neposlednom rade seriál Bridgerton. Práve posledný menovaný bol prvou lastovičkou, keď showrunnerku kúpil Netflix od televízie ABC. Zmluva mala hodnotu niekoľkých stoviek miliónov dolárov. Rhimes má na najbližšie roky o prácu postaranú.

Nine Perfect Strangers, nicole kidman, Čítajte aj Šialený a vyšinutý! Tento seriál vás totálne vtiahne a nedokážete sa vymotať

Okrem druhej série Bridgertonu, ktorá sa objaví koncom marca, pripravuje ďalšie dve nové série, dokonca aj spin-off. Popritom stíha aj minisérie. Neskutočná Anna sa môže stať hitom neskorej zimy. Príbeh sľubuje kontroverznú zápletku, ktorá je založená na reálnych skutočnostiach. Tvorcovia provokujú s námetom, no jedným dychom dodávajú, že veľa veci je v seriáli prikrášlených, keby sa v ňom možní aktéri náhodou našli.

Matrix 4 Čítajte aj Budú padať hlavy pre nový Matrix? Žaloba je na svete, za neúspech filmu vinia HBO Max

Anna je obyčajné dievča, pre svet neviditeľná, no ona má so sebou veľké plány! Nemieni byť sivou myškou. Vlastnou šikovnosťou sa dostane medzi najvyššiu smotánku v New Yorku a začne ju ošklbávať o peniaze. A nepôjde o drobné! Vymyslenými príbehmi si zabezpečí luxusný život, jej klamstvám uveria mnohí a zveria jej svoje peniaze, aby realizovala podnikateľské plány. Lenže z nich nikdy nič nebolo. Tvorcovia avizujú, že ukážu systém, ktorý tvrdo ukáže, čo všetko je na Amerike zlé.

Hlavnú úlohu Anny stvárňuje držiteľka Emmy, herečka Julia Garner.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #seriál Inventing Anna