Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šialený a vyšinutý! Tento seriál vás totálne vtiahne a nedokážete sa vymotať

Máte pocit, že váš život ide zlým smerom? Že je niečo v ňom v neporiadku? Tak po zhliadnutí seriálu Nine Perfect Strangers (Deväť neznámych) veľmi rýchlo zistíte, že nie ste na tom až tak zle. Streamovacia služba Hulu ešte v druhej polovici minulého roka predstavila šialenú minisériu, ktorá každou pribúdajúcou epizódou nebezpečne pohlcovala každého, kto sa rozhodol absolvovať túto osemdielnu púť.

10.02.2022 07:00
Nine Perfect Strangers, nicole kidman, Foto:
Nicole Kidman opäť dokázala, že je svetová herečka.
debata
lets dance 2022, lets dance, Čítajte aj Naozaj predvedú celebrity takéto kreácie? Toto sú prvé zábery z Let's Dance

Na tomto seriáli sa zišli tí najlepší. Deväť neznámych vzniklo na základe knihy Liane Moriarty, ktorá je zodpovedná za Big Little Lies (Veľké malé klamstvá), tie pred pár rokmi valcovali na HBO a diváci sa dožadujú aj tretieho pokračovania. Navyše pod prevedenie do televíznej podoby je podpísaný David E. Kelley, teda showrunner, je takisto podpísaný pod Big Little Lies.

Deväť neznámych navyše v mnohých momentoch pôsobí ako Veľké malé klamstvá, evokuje to už samotná úvodná znelka s hudobným podkladom, ale neraz aj vizuálne vyznenie a postavy sú v mnohých prípadoch vyhrotené. Bolo evidentné, že keď obľúbená autorka a overený showrunner spoja sily, nebudú riskovať a pôjdu v brázde, ktorú majú odskúšanú. V tomto prípade to vôbec nevadilo!

Matrix 4 Čítajte aj Budú padať hlavy pre nový Matrix? Žaloba je na svete, za neúspech filmu vinia HBO Max

To, čo uchváti na tomto seriáli je samotný príbeh a najmä hviezdne obsadenie a herecké prevedenie jednotlivých charakterov. Je doslova zázrak, že sa podarilo na jedno miesto skoncentrovať mená ako Nicole Kidman, Melissa McCarthy, Michael Shannon, Luke Evans, Asher Keddie, Samara Weaving, Melvin Gregg, Tiffany Boone, Manny Jacinto, Grace Van Patten, Zoe Terakes, Regina Hall, Bobby Cannavale. Pri Kidman je už divák zvyknutý, že vymenila strieborné plátno za prémiové seriály a predvádza v nich dychberúce výkony. A práve Deväť neznámych je opäť ďalší zlom v jej kariére, lebo sa predstavila v kontroverznej rovine a charaktere, o ktorom sa doteraz nevie, či bol pozitívny alebo negatívny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #Hulu #seriál Nine Perfect Strangers