Seriálový jún na HBO Max: Návrat veľkého hitu, skvelá miniséria a jedna novinka

Radovan Vávra | 18.06.2022 06:00
westworld, Foto:
Najväčšou udalosťou júna na HBO Max je premiéra 4. série hitu Westworld.
Začiatok leta na HBO Max je mimoriadne bohatý! Tieto seriály musíte v júni vidieť!

Irma Vep (Irma Vep)

Americká filmová hviezda Mira je zdrvená: kariéra sa nevyvíja podľa jej predstáv a rozchod s veľkou láskou jej tiež nepridal. Odchádza však do Francúzska, kde by mala stvárniť Irmu Vep v novom spracovaní slávneho filmového seriálu Upíri, ktorý v roku 1915 režíroval Louis Feuillade.

Natáčanie je veľmi chaotické a Mirin osud sa čoskoro začne nebezpečne prelínať s pohnutým osudom jej postavy… Ak vám je táto anotácia povedomá, vedzte, že francúzsky režisér a scenárista Olivier Assayas (Personal Shopper, Kubánska spojka a ďalšie) príbeh nového osemdielneho seriálu už spracoval, totiž ako podarenú dramedy v roku 1996. Sledujte od 7. júna.

lego masters, Čítajte aj Potupa pre Markízu sa nekončí: Nová šou expresne mizne v hlavnom vysielacom čase

Westworld – 4. séria

Populárny seriál, ktorý vo svojich troch doterajších sériách získal sedem cien Emmy a nominácie hneď na štyri Zlaté glóbusy, sa nechal inšpirovať rovnomenným filmom z roku 1973, ktorý napísal a natočil Michael Crichton. Táto temná odysea nás zavedie do počiatku umelého vedomia a evolúcie hriechu; Westworld nám predstavuje svet, v ktorom je možné splniť každú ľudskú túžbu, či už ušľachtilú, alebo zvrhlú.

Seriál očami realistických robotických bytostí odhaľuje samotnú podstatu ľudstva a skúma hranice exotického sveta zasadeného do priesečníka blízkej budúcnosti a minulosti, s ktorou sa dá voľne manipulovať. V starostlivo navrhnutom a rafinovane skonštruovanom parku sa návštevníkom otvára jedinečný svet, kde sa každý môže stať tým, kým odjakživa túžil byť. Žiadne pravidlá, žiadne zákony, žiadne právne postihy. Svet bez hraníc. Sledujte od 27. júna.

šťastná rybka, Čítajte aj Nový seriál na Jojke: Trošku humoru, "scenáristické perly", ale dá sa to pozrieť

Žena cestovateľa v čase (The Time Travelerʼs Wife)

Romantická adaptácia rovnomenného knižného bestselleru z dielne scenáristu a režiséra Stevena Moffata sleduje magický milostný príbeh Clare (Rose Leslie zo seriálu Hra o tróny) a Henryho (Theo James) a ich láskyplného manželstva, ktoré komplikuje nedobrovoľné cestovanie v čase.

Filmy o otcoch, kolaz Čítajte aj Poznáte týchto deväť filmov na tému otcovstva? Čo si pozrieť na streamovacích platformách

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ