Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Poznáte týchto deväť filmov na tému otcovstva? Čo si pozrieť na streamovacích platformách

Filmy o otcoch, ktoré sa dajú vidieť na HBO Max, Netflixe či Apple TV.

17.06.2022 06:00
Filmy o otcoch, kolaz Foto:
Deväť filmov o tcovstve, ktoré si môžete pozrieť práve teraz.
debata

Otec nevesty

Kde sa dá vidieť: HBO Max, premiéra 16. júna 2022

Remake klasickej komédie Otec nevesty, v ktorej si zahral Andy Garcia a Gloria Estefan, nakrútilo štúdio WB pre HBO Max. Streamer film uvádza premiérovo pri príležitosti Dňa otcov.

Dlhoroční manželia Billy (Andy Garcia) a Ingrid (Gloria Estefan) sú prekvapení, keď ich najstaršia dcéra Sofia (Adria Arjona) príde domov do Miami na návštevu a predstaví im Adana. Zarazeným rodičom oznámi, že sa chcú čo najskôr zobrať a začať nový život v Mexiku, odkiaľ Adanova rodina pochádza.

Joaquin Phoenix, joker, film joker, Čítajte aj Pokračovanie Jokera je potvrdené! Do dvojky prizvali aj Lady Gaga a má to byť muzikál

Pri toľkých odhaleniach Billy a Ingrid nemajú priestor dcére povedať, že sa chcú rozviesť a pred rodinou hrajú milujúci pár.

Otec nevesty Billy je významný architekt a spočiatku je proti svadbe, ale nakoniec sa nechá presvedčiť za podmienky, že o všetkých dôležitých veciach bude rozhodovať on. Rovnako tvrdohlavý je aj otec ženícha Hernan (Pedro Damián), ktorý prichádza vyzbrojený vlastnými tradíciami a rodinnou hrdosťou. Keď sa obaja otcovia snažia prevziať kontrolu nad plánovaním svadby, z príprav sa stane súperenie, kde nikto nemieni ustúpiť. Rozdielne kultúry a tradície sa stretávajú a generácie sa stavajú proti sebe. Počas vrcholiaceho kolotoča svadobných príprav prechádzajú rodinné vzťahy ťažkou skúškou a spolu s nimi aj pár, ktorý je v strede všetkého diania.

Otec

Kde sa dá vidieť: HBO Max

Film Otec je dramatickým rodinným príbehom s výborným hereckým obsadením. Vo filme si vychutnáte výkon Anthonyho Hopkinsa, za ktorý získal Oscara a jeho filmovej dcéry Olivie Colmanovej. Snímka vykresľuje pohľad na svet očami človeka, ktorý trpí demenciou. Anthony má 80 rokov, odmieta však akúkoľvek pomoc od svojej dcéry. Snaží sa pochopiť svoje meniace sa okolnosti, pričom začína pochybovať o svojich blízkych, vlastnej mysli a dokonca aj o vnímaní vlastnej reality.

Projekt Adam

Kde sa dá vidieť: Netflix

Tento film na prvý pohľad nie o otcovstve, ale vzťah medzi otcom a synom je jeho základnou témou. Stíhací pilot Adam Reed (Ryan Reynolds) cestuje v čase a musí núdzovo pristáť v roku 2022. Spojí sily so svojím dvanásťročným ja a pokračuje vo výprave do minulosti, aby spolu našli otca a ten im pomohol zachrániť ich budúcnosť. Otca si vo fimle zahral Mark Ruffalo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #otcovstvo #netflix #Apple TV #streamovacie služby #HBO Max