Seriálový jún: Na začiatku leta prichádzajú top hity! Nebudete stíhať pozerať...

Radovan Vávra | 01.06.2022 07:00
ms. marvel, marvel, Foto:
Streamovacia platforma už 8. júna predstaví novú superhrdinku Ms. Marvel.
Vyzerá to tak, že klasická letná uhorka tento rok rozhodne nehrozí! O zábavu sa v júni postarajú streamovacie služby a diváci sa majú na čo tešiť. Jeden skvelý seriál bude striedať ďalší. Máme pre vás výber toho najlepšieho!

1. Westworld – 4. séria

Streamovacia platforma HBO Max už 26. júna po dvoch rokoch vráti do hry svoj veľký hit. Nová séria Westworldu je opradená rúškom tajomstva a asi len málokto si trúfne tipovať, o čom nová osmička epizód bude. V neistote fanúšikovia zostali po konci tretej série, keď viaceré postavy sa zdanlivo dostali na koniec svojej cesty. No nie je to tak! Už prvé zábery v upútavke jasne ukázali, že obľúbené charaktery sú späť a v plnej sile. A ako bonus sa predstaví aj zopár nových postáv. Všetko nasvedčuje tomu, že Westworld predvedie zbesilú jazdu!

TOP GUN: MAVERICK Čítajte aj Maverick vás pohltí a na konci filmu vypľuje. Tom Cruise si vydupal poctivý akčný film bez skratiek

2. Ms. Marvel – 1. séria

O diváka sa pobije aj Disney+, táto online televízia 8. júna predstaví svoje ďalšie seriálové želiezko v ohni a to ďalší Marvel seriál. Podobne ako na jar, keď sa predstavil úplne nový superhrdina Moon Knight, tak aj teraz, na začiatku leta, sa objaví niekto úplne nový. Tentokrát to bude mladá superhrdinka! Ms. Marvel bude prvým moslimským seriálom, ktorý predstaví mladú teenagerku Kamala Khan. Tá má veľmi bujnú fantáziu a túži po jednom, byť hrdinkou. Čo sa stane, ak sa jej tento sen raz splní? To uvidíte už 8. júna.

Einstein, juraj loj, Čítajte aj Jojka poriadne zbrojí! Potvrdzuje nakrúcanie ďalšieho nového seriálu

3. Roswell: New Mexico – 4. séria

Televízia The CW, u nás je seriál dostupný na HBO Msx, uvedie už 6. júna štvrtú a zároveň finálnu sériu svojho „mimozemského seriálu“. Na veľké sklamanie bolo oznámené pred pár dňami, že tento seriál nedostane ďalšie pokračovanie. Zostáva len dúfať, že tvorcovia boli na túto možnosť dostatočne včas upozornení a Roswell dostane adekvátny koniec, pretože ostatné série sú charakteristické veľkými cliffhangermi na konci sezón. Zaujímavosťou je, že tento reboot sa dožil viac sérii ako pôvodný seriál pred dvoma dekádami. Ten sa končil po troch rokoch vysielania.

Na love, Čítajte aj Markíza potvrdzuje meno moderátora novej šou, ktorá nahradí Oteckov

4. First Kill – 1. séria

Pozadu v júni nezostane ani Netflix. Highlightom prvého letného mesiaca má byť poriadne krvavý seriál. K divákom sa dostane upírska romantická dráma! No tvorcovia si pripravili úplne iný námet. Pôjde o prvú homosexuálnu upírsku drámu, v ktorej sa do seba zamiluje upírska a lovkyňa! Teda dva svety, ktoré odjakživa stoja proti sebe. Obe stoja pred veľkou dilemou a to prvým zabitím! Nový seriál sa predplatiteľom Netflixu zobrazí od 10. júna.

disney+, disney plus, disney, televízia, online televízia, streamovacia televízia, Čítajte aj Príchod nového streamovacieho gigantu sa blíži! Pozrite si prvé slovenské spoty

5. Only Murders in the Building – 2. séria

Fanúšikovia speváčky Seleny Gomez sa majú na čo tešiť. Už 28. júna odštartuje druhá séria komediálnej kriminálky, kde sa svojským spôsobom riešia vraždy. Prvá séria príjemne prekvapila a teraz táto oddychovka sa vracia s novými epizódami. Dobrou správou je, že tento seriál uvidia aj Slováci. Síce ho vyrába streamovacia platforma Hulu, no do našich končín mieri v rámci Disney+, ktoré bude na Slovensku dostupné od 14. júna spolu aj s Only Murders in the Building.

bridgerton, Čítajte aj Netflix poriadne zatriasol so svojim hitom! Bridgerton čakajú veľké zmeny

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ