Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix poriadne zatriasol so svojim hitom! Bridgerton čakajú veľké zmeny

Zdá sa, že rozporuplné reakcie ohľadom druhej série začul aj Netflix a pre tretiu sériu plánuje poriadnu zmenu. Definitívne sa odkloní od knižnej predlohy.

31.05.2022 07:00
bridgerton, Foto:
Na veľké potešenie, tretia séria Bridgertonu sa zameria na príbeh okolo Penelope.
debata
novinky netflix, kolaz Čítajte aj Júnové filmové novinky na Netflixe: Pripravte sa na bojovú akciu aj sci-fi od režiséra Top Gunu

Druhá séria, ktorá mala premiéru iba túto jar zbúrala rebríčky sledovanosti. Netflix môže byť spokojný s výsledkami, no s obrovským záujmom išla ruka v ruke aj kritika nových častí. Vôbec po prvýkrát. Zopakuje sa masívna sledovanosť aj v prípade plánovanej tretej a štvrtej série? Streamovací gigant musí byť opatrný a priniesť príbehy, ktoré zaujmú a k dynamike príbehu potrebuje zápletky zrýchliť a to sa nezhoduje s knižnými predlohami.

Einstein, juraj loj, Čítajte aj Jojka poriadne zbrojí! Potvrdzuje nakrúcanie ďalšieho nového seriálu

V prípade tretej série dokonca príde k bezprecedentnej zmene. Prehodí sa totiž príbeh. Ak by sa nasledovala knižná séria, tak tretia sezóna mala patriť Benedictovi, teda druhému najstaršiemu synovi slávneho klanu Bridgertovcov. Lenže táto postava rozhodne nepatrí medzi najobľúbenejšie postavy, ktorá by dokázala potiahnuť celú sériu. Tvorcovia sa rozhodli pre riskantný krok. Prehodia poradie kníh. Pre pripravovanú tretiu sériu sfilmujú štvrtú knihu, tá sa zameriava na mimoriadne obľúbené charaktery – Penelope a Colina.

Na love, Čítajte aj Markíza potvrdzuje meno moderátora novej šou, ktorá nahradí Oteckov

Penelope, ktorá je aj tajomnou Lady Whistledownovou je vnímaná ako čosi vedľajšie v nadutej smotánke. Navyše roky je zamilovaná do Colina Bridgertona, brata svojej najlepšej priateľky. Rozhodne nepôjde o prvoplánovú lásku. Colin vníma Penelope ako svoju sestru a istotu, ktorá vždy príde, keď ju potrebuje. Navyše sa vyjadril, že si spoločný život nevie predstaviť, čo citlivú ženu zranilo.

Ak sa tvorcovia budú príbeh, ktorý prináša príbeh Penelope a Colina, tak tretia séria by mohla priniesť aj veľké odhalenie identity Whistledownovej.

disney+, disney plus, disney, televízia, online televízia, streamovacia televízia, Čítajte aj Príchod nového streamovacieho gigantu sa blíži! Pozrite si prvé slovenské spoty

Nová séria musí byť bomba a priniesť komplikovaný, dojemný a úderný príbeh, na ktorého rozuzlenie sa čaká od prvej časti. Čo sa týka štvrtej série, tak ústrednou postavou by mal byť Benedict, ktorý je kontroverznou postavičkou. V prvej sérii tvorcovia naznačili jeho bisexualitu/ho­mosexuality, v druhej sérii od tohto prekvapujúco upustili, čo poškodilo samotnú postavu a spustila sa ďalšia vlna kritiky.

Netflix, nateraz, mlčí, kedy by mohla nová séria uzrieť svetlo sveta, no skôr ako v druhej polovici roka 2023 to nebude. Navyše sa spustilo nakrúcanie spin-off seriálu, ktorý sa zameriava na príbeh mladej kráľovnej Charlotte, ten zrejme dostane prednosť pred treťou sériou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Bridgerton