Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka poriadne zbrojí! Potvrdzuje nakrúcanie ďalšieho nového seriálu

Televízia JOJ sa pripravuje vo veľkom na novú televíznu sezónu. Po potvrdení nakrúcania seriálu Prokurátorka, najnovšie približuje ďalší nový titul s názvom Einstein.

31.05.2022 07:00
Einstein, juraj loj, Foto:
Hlavnú úlohu v novom jojkárskom seriáli Einstein stvárni Juraj Loj.
debata (2)

Nakrúcanie Eisteina prebieha už niekoľko týždňov v rôznych lokalitách západného Slovenska, ale aj v Rakúsku.

prokurátorka, Čítajte aj Zatrasie Jojka slovenskou seriálovou tvorbou? Televízia potvrdila nakrúcanie ambiciózneho titulu

Hlavným hrdinom seriálu je profesor Filip Koenig, utajený pra-pravnuk Alberta Einsteina, ktorý je sám uznávaným géniom a najmladším profesorom teoretickej fyziky na univerzite. Brilantnému vedcovi však kvôli smrteľnej dedičnej chorobe zostáva už len niekoľko rokov života, ktoré chce využiť naplno.

Na love, Čítajte aj Markíza potvrdzuje meno moderátora novej šou, ktorá nahradí Oteckov

K tomu popri chorobe využíva rôzne nelegálne prostriedky a aby neskončil vo väzení, môže si so svojou genialitou trest odpracovať ako nezávislý poradca policajnej detektívky Lenky Vrabcovej, ktorej pomáha pri vyšetrovaní prípadov vrážd.

bridgerton, Čítajte aj Netflix poriadne zatriasol so svojim hitom! Bridgerton čakajú veľké zmeny

Pôvodom nemecký seriál Einstein, napísaný podľa rovnomenného filmu z roku 2015, bol predaný na viac ako sto televíznych trhov. Mimoriadny úspech zaznamenal okrem Nemecka aj v Španielsku či Portugalsku. Na Slovensku hlavného hrdinu stvárni Juraj Loj, vo dvojici s Ivanou Kubáčkovou, vyšetrovateľkou na oddelení vrážd. Na novinke, ktorá prinesie osem častí, režisérsky pracuje Martin Kazimír

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2021/2022 #seriál Einstein