Seriálový marec: Vracajú sa hity ako Bridgerton alebo Picard. A to nie je všetko!

Radovan Vávra | 01.03.2022 07:00
bridgerton, Foto:
Udalosťou marca je premiéra druhej série hitu Bridgerton!
Prvý jarný mesiac so sebou prináša skvelé seriálové kúsky! Toto musíte vidieť... Máme pre vás viacero tipov.

1. Star Trek: Picard

Všetci fanúšikovia kultového Star Treku sú na nohách! Už 3. marca odštartuje streamovacia platforma Paramount+ vysielanie dlhoočakávanej druhej série s nezabudnuteľným hrdinom v podaní Patricka Stewarta. Nová séria sľubuje akčnejšiu nádielku a ďalší návrat postáv zo seriálu Nová generácia. Tentokrát bude Picard bojovať s narušeným časovým kontinuom, pričom všetko spôsobil dávny nepriateľ Q. Ten sa po rokoch vracia, chce jedno – pomstu.

seriál ultimátum, ultimátum, ján koleník, koleník, Čítajte aj Jar na Jojke: Pokračovanie hitov, príchod výnimočnej minisérie a nová služba

2. Bridgerton

Toto je udalosť mesiaca! Netflix už 25. marca sprístupní novú sériu romantického hitu, ktorého sa nevedia dočkať milióny divákov. Tentokrát sa pozornosť upriami na Anthonyho (Jonathan Bailey), ktorý bude počas ďalšej spoločenskej sezóny hľadať svoju vyvolenú. Ňou sa stane hviezda iného hitu od Netflixu – Sex Education – herečka Simone Ashley. A to nie je všetko! Tvorcovia už chystajú tretiu a rovno aj štvrtú sériu tohto hitu, ktorý zbúral rebríčky sledovanosti na Vianoce 2020, keď mal premiéru.

lets dance, Čítajte aj Jar na Markíze: Ďalšie zmeny vo vysielaní prinesú premiérový program

3. Moon Knight

Streamovacia platforma Disney+ spolu s Marvelom spúšťajú novú fázu seriálov z tohto komiksového univerza. Kým minulý rok bol zameraný na známe postavy z filmov o Avengerov, rok 2022 prinesie nové, častokrát menej známe komiksové charaktery, o ktorých by si mnohí mysleli, že sú na vedľajšej koľaji. Omyl! Už 30. marca sa predstaví Moon Knight, ktorý môže zamiešať kartami aj vo filmovom univerze!

Shoky a Morthy, Štěpán Kozub Čítajte aj Čo si pozrieť na Netflixe: Začiatok marca v znamení napätia aj zábavy. Prichádzajú aj Shoky a Morthy

4. Halo

Streamovacia služba Paramount+ tento mesiac predstaví aj svoju ambicióznu sci-fi novinku Halo. Má ísť o prepracované dielo plné dokonalých vizuálnych efektov a príbehom z 26. storočia, keď ľudstvo bude bojovať o prežitie a útočiť bude naňho mimozemská rasa. Nový seriál má premiéru 24. marca.

Tereza Kostkova Čítajte aj Špehovanie nie je celkom morálna hitparáda, hovorí česká herečka Tereza Kostková

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ