Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jar na Markíze: Ďalšie zmeny vo vysielaní prinesú premiérový program

Televízia Markíza po turbulentnej zime plnej programových zmien plynúcich z nedostatočnej sledovanosti vybraných programov, štartuje novú štruktúru. Práve jarná sezóna by mohla priniesť obrat v rámci vybraných dní v týždni, v ktorých sa trápila.

28.02.2022 07:00
lets dance, Foto:
Ťažiskovou šou Markízy počas jari bude Let´s Dance. Nová séria štartuje 6. marca.
debata (1)
druhá šanca, Čítajte aj Totálny markizácky rekord: Obľúbený seriál ešte nikdy nebol takto sledovaný

Trhový líder už začiatkom januára, po skončení vianočnej štruktúry, spustil útok na divákov. Predstavil nové seriály, staronovú reality šou. Mal to byť veľký úspech každý deň v týždni. Lenže nebol. Väčšie nádeje sa upierajú na jarnú sezónu, ktorá štartuje pondelkom, 28. februárom a postupne v priebehu prvých marcových dní sa to programu dostane premiérový program.

Diváci sa nemusia obávať o osud Oteckov. Obľúbený rodinný seriál má svoje stabilné podvečerné miesto aj počas nadchádzajúcej ja­ri.

nemocnica, Čítajte aj Čo skôr pozerať: Zima plná slovenských seriálov! Ktorý je váš najobľúbenejší?

Najviac zarezonovala novinka Druhá šanca, ktorá doteraz patrí k najväčším seriálovým úspechom televízie. Dobrou správou je, že o novú lekársku drámu diváci neprídu ani počas jari. Keďže prvá séria má až 16 epizód, televízia si zabezpečila dlhodobé vysielanie aj počas najbližších mesiacov. A samozrejme aj vysoko nadpriemernú sledovanosť, ktorú jej seriál každý týždeň prináša. S vysielacím slotom Druhej šance sa hýbať nebude, stále jej bude patriť pondelkový slot.

2 na 1, Čítajte aj Markíza vytasí na jar silného hráča! Na obrazovky sa vracia táto zábavná šou...

Po obľúbenom seriáli nebude nasledovať Survivor, ale trvalo ho nahradia filmy. Od utorka, 1. marca, sa vracia obľúbená svadobná reality šou. Minulý rok Svadba na prvý pohľad bola obrovským diváckym hitom, nie je preto prekvapením, že televízia si objednala ďalšie časti. Tento rok sa diváci môžu tešiť na ešte väčšiu sezónu. Nakrútilo sa až 10 epizód a predstaví sa až päť párov, ktoré skúsia nájsť svoje šťastie prostredníctvom netradičného sociálneho experimentu. Tvorcovia sa pochválili, že sa im prihlásilo až 2 400 potenciálnych účastníkov, čiže mali z čoho vyberať.

Po nových častiach Svadby na prvý pohľad bude nasledovať Survivor, ktorý sa už prepadol za 22. hodinu. Najdrsnejšia reality šou na svete je Markízu najväčším sklamaním nielen tejto zimy. Sledovanosť šou patrí k najhorším vôbec. Nateraz platí, že Markíza neplánuje ďalší odsun hlbšie do noci a nové časti sa budú vysielať vždy v utorok, stredu, štvrtok a piatok.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2021/2022