Prichádza rozlúčka: Rok 2022 je na začiatku, pre tieto seriály bude znamenať koniec

Radovan Vávra | 01.01.2022 07:00
the walking dead, Foto:
Rok 2022 prinesie koniec kultového seriálu The Walking Dead a nielen to!
Rok 2022 je tu iba pár hodín, no niektoré obľúbené seriály už teraz vedia, že bude ich posledný. A lúčiť sa budú aj veľké svetové hity. Tieto seriály to majú už vopred spočítané.

1. This is Us

Emocionálny fenomén posledných rokov smeruje k svojmu koncu. Nachádzajúca šiesta séria, ktorá má stanovenú premiéru na január bude posledná. Seriál stále dosahuje obrovskú sledovanosť, ani to však neobmäkčilo tvorcov, aby prehodnotili svoj prvotný zámer. Bude šesť sérií a bodka. Bez možnosti pokračovania.

jozef mak, Čítajte aj Nový rok a bohatá filmová ponuka! Televízie sa predbiehajú v premiérach

2. Dead to Me

Nekompromisne tvrdá komédia z dielne Netflixu tento rok povie svoj posledný príbeh. Tretia séria by mala uzavrieť kontroverzný príbeh o dvoch ženách, ktorých spájajú vraždy. Nebude chýbať neštandardný humor, slovník plný nadávok a skvelá zábava.

 BOB5904U Čítajte aj Klasika, ktorú doteraz nikto nenakrútil. RTVS splatí svoj dlh voči Hronskému
Trailer k druhej sérii. Netflix ešte nezverejnil promo k záverečnej sezóne.

3. Killing Eve

V roku 2022 sa musia fanúšikovia neštandardnej kriminálky zmieriť s tým, že štvrtá, pripravovaná, séria bude posledná. Tvorcovia by aj chceli pokračovať, no hlavné duo herečiek patrí medzi top hviezdy a prichádzajú rôzne ponuky, ktoré sa nedajú odmietnuť. A na nakrúcanie Killing Eve im nezostáva čas.

januar hbo Čítajte aj Aké filmy prinesie január na HBO? Oscarové hviezdy aj legendárni animovaní hrdinovia v ľudskom svete

4. The Walking Dead

Po jedenástich sériách sa v druhej polovici tohto roka rozlúči so svetom pôvodný seriál, ktorý kedysi odštartoval hotové šialenstvo. Za roky vysielania stratil všetko, takmer všetky hlavné postavy, ale najmä drive, kvalitu a napätie.

Matrix 4 Čítajte aj Matrix znova rozdáva farebné pilulky. Bol naozaj dobrý nápad vzkriesiť Nea a Trinity?

5. A Discovery of Witches

Skvelý britský nadprirodzený hit sa rozlúči hneď na začiatku roka. Tretia a finálna séria má premiéru už v januári. V tomto prípade tvorcovia vopred avizovali, že sa budú striktne držať knižnej predlohy a tá je koncipovaná ako trilógia.

filmy Čítajte aj O ktoré filmy sme tento rok na Slovensku definitívne prišli? A kedy ich uvidíme?

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ