Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Aké filmy prinesie január na HBO? Oscarové hviezdy aj legendárni animovaní hrdinovia v ľudskom svete

Chystajte sa na parádne kúsky. Každú nedeľu jedna premiéra a k tomu niečo navyše.

30.12.2021 06:00
januar hbo Foto:
Januárové filmy na HBO.
debata

Ako sme už párkrát avizovali, prvý deň roka 2021 patrí na HBO Harrymu Potterovi. Presnejšie, hercom z tejto úspešnej filmovej série, ktorí sa stretli pri príležitosti 20. výročia premiérového uvedenia prvej časti Harry Potter a Kameň mudrcov v kinách. Harry Potter 20 rokov filmovej mágie: Návrat do Rokfortu si môžete pozrieť na HBO aj v rámci streamovacej platformy HBO Go.

Matrix 4 Čítajte aj Matrix znova rozdáva farebné pilulky. Bol naozaj dobrý nápad vzkriesiť Nea a Trinity?

Prvá januárová nedeľa patrí na HBO premiére titulu, ktorý zaznamenal úspech počas uplynulého leta. Prichádza pokračovanie hororového Tichého miesta: Časť II, v ktorom si zahrala hlavnú úlohu Emily Bluntová a film režíroval jej manžel John Krasinski, ktorý tu hrá aj jej filmového partnera.

Štyri hodiny v Kapitole (Four Hours at the Capitol)

Premiéra 6. januára

Tento dokument prichádza presne rok od útoku protestujúcich na americký Kapitol, kedy sa vo Washingtone zhromaždili tisíce priaznivcov Donalda Trumpa z celej krajiny, aby zabránili potvrdeniu víťaza volieb Joea Bidena ako budúceho prezidenta. Obsahuje dosiaľ nezverejnené zábery a priame výpovede zákonodarcov, ochranky, policajtov, protestujúcich a výtržníkov, ktorí vtrhli do budovy Kapitolu, kde sa sčítali hlasy voličov. Dokument ukazuje, ako rýchlo sa násilie stupňovalo, keď boli príslušníci ochranky Kapitolu bezmocní voči rozzúrenému davu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO #filmové tipy #HBO Go