Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

O ktoré filmy sme tento rok na Slovensku definitívne prišli? A kedy ich uvidíme?

Prinášame vám veľký prehľad o náhradných dátumoch premiér filmov ako Matrix 4, Spider-Man: Bez domova a ďalších.

27.12.2021 06:00
filmy Foto:
Filmy, ktoré sa k nám nedostali načas.
debata (1)

Škoda vyplakávať nad rozliatym mliekom. Ale… Predsa len si neodpustíme článok o tom, ktoré filmy sa do našich kín nedostali, hoci takmer na celom svete si ich filmoví fanúšikovia mohli vychutnať.

Už sú však stanovené nové dátumy filmových premiér a my vám prinášame informáciu o tom, kedy to bude. No pandemická situácia je nevyspytateľná, nikto negarantuje, že sa tak naozaj stane. V každom prípade sú streamovacie služby plné filmov a seriálov, ktoré ponúkajú alternatívu k televíznym kanálom, ak vás už nebaví kolotoč stále rovnakých filmov a rozprávok každý rok.

Následky? Je veľmi pravdepodobné, že diváci si budú sťahovať pirátske kópie a časť divákov si už odpustí kvalitnú verziu na veľkom plátne. O ktoré filmy sme tento rok prišli?

Matrix Ressurections

Pôvodný dátum slovenskej premiéry, ktorá je súčasne celosvetovou premiérou, bol 22. december. Či ho uvidíme prvý januárový štvrtok, ako je predbežne naplánované, je ale ešte otázne. Štvrtý film zo série o Neovi, ktorý zachraňuje ľudstvo pred nadvládou strojov, streamuje aj HBO Max. Slovenskí diváci však zatiaľ nemajú možnosť vidieť to na tejto platforme a tak sa utiekajú k pirátskym verziám na internete. Čo je obrovská škoda.

Pacho hybsky zbojnik NEPOUZIVAT OPAKOVANE Čítajte aj Máte radi klasické slovenské filmy a rozprávky? Prinášame veľký prehľad, kedy si čo pustiť

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #filmové novinky #Spencer #Matrix Resurrections #Klan Gucci #Spider-Man: Bez domova