Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Silvester na Markíze: Po dlhých rokoch chystá televízia veľkolepú premiérovú zábavu

Televízia Markíza je pripravená aj na posledný večer v tomto roku.

12.12.2023 06:00
možno je všetko, silvester, Foto:
Markíza na Silvestra predstaví špeciálnu premiérovú epizódu šou Možné je všetko!
debata (1)

Fanúšikovia zábavy a osláv sa majú tento rok na čo tešiť. Televízia Markíza sa rozhodla výraznejšie zainvestovať do silvestrovskej zábavy. Ostatné roky boli charakteristické, že nebola priorita priniesť nákladnejšiu produkciu. Boli roky, keď program vyskladala z repríz českých komédií, čo sa jej vypomstilo diváckym nezáujmom a bola na chvoste rebríčkov sledovanosti. Posledné dva roky pripravila aspoň zostrihy s Adelou Vinczeovou a hosťami, v ktorých sa obzreli za najlepšími momentami z markizáckych šou.

dunaj, Čítajte aj Tohtoročná úplná bodka za Dunajom s úspechom: Vianočný špeciál prilákal...

Tento rok nastane výrazná zmena. Na obrazovky sa vráti jesenná šou Možné je všetko! so špeciálnou epizódou a chystá sa aj prekvapenie.

„Silvester sa ponesie v znamení skvelej zábavy vďaka stand-upu populárnej komičky Simony a špeciálnemu vydaniu šou Možné je všetko! s množstvom hviezdnych hostí. Nemôžem opomenúť ani naše Voyo, v rámci ktorého pokračujeme v neustálom posilňovaní ponúkaného obsahu o ďalšie exkluzívne tituly a zaujímavé novinky. Okrem toho si predplatitelia môžu vychutnať desiatky najobľúbenejších sviatočných titulov, od Tři oříšky pro Popelku, cez Pelíšky, až po S tebou mě baví svět a mnohé ďalšie,“ povedala programová riaditeľka skupiny Markíza Silvia Majeská.

collage Čítajte aj Talent, Pečenie alebo Let's Dance? Ktorá šou mala najviac divákov? Najúspešnejšou bola tento rok...

Večer odštartuje o 20:30 prvý ženský comedy špeciál na Slovensku a rovno Donaha! Divákov čaká hodinový špeciál v podaní komičky Simony Salátovej, ktorá sa v stand-up comedy šou Simona: Donaha! Zamýšľa nad telom, vzťahmi, feministkami, mužmi i turistikou. Markíza využije tento koncept zo svojej streamovacej služby Voyo, kde Salátovej špeciál dlhodobo bodoval v rebríčku sledoavanosti a navyše, aktuálne, patrí k najvychytenejším tváram súčasnosti.

personálne zmeny 2023 Čítajte aj Najväčšie prestupy roka: Nový šéf Markízy, zmeny v manažmente RTVS aj noví riaditelia obchodných reťazcov

Posledné hodiny roku divákom spríjemnia obľúbení zabávači zo šou Možné je všetko!, ktorí sa so začiatkom o 21:50 opäť postarajú o vtipné situácie a skvelú atmosféru. Okrem moderátora Dana Dangla sa môžu v špeciálnom silvestrovskom vydaní tešiť na Adelu Vinczeovú, Tomáša Maštalíra, Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú, Juraja Kemku, Petru Polnišovú, Adama Bardyho, Petru Dubayovú a Lukáša Latináka.

„Teší ma úspech našej novej šou. Počas jesenných večerov priniesla na obrazovky veľkú dávku energie, zábavy a príjemnej atmosféry. Myslím si, že aj vďaka týmto vlastnostiam je to ideálny formát na silvestrovský večer. Diváci opäť uvidia populárne osobnosti a obľúbených zabávačov v rôznych neočakávaných úlohách a v komických situáciách. Verím, že diváci oslávia koniec roka 2023 spolu s nami, a že do obývačiek prinesieme skvelú atmosféru, ktorá k tomuto večeru patrí,“ povedal kreatívny producent a režisér šou Možné je všetko! Pepe Majeský.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Silvester 2023