Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízne prekvapenie na Markíze: Šou tesne pred koncom vysielania vstáva z popola

Markizácka šou, ktorá doteraz bola učupená v pozadí, tesne pred koncom naberá divákov.

25.10.2023 06:00
Jama levova, Foto:
Jama levova tesne pred finále utŕžila vlastný rekord.
debata

Kuchárska reality šou Na nože sa neochvejne teší diváckemu záujmu. Avšak pozor! Pomaly, ale iste smeruje k svojmu záveru druhej série!

V stredu 18. októbra 2023, sa Na nože v cieľovej skupine 12 – 54 stalo opäť najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc. V tejto komerčne cieľovej skupine si siedma premiérová epizóda 2. série Na nože pripísala druhý najvyšší jesenný rating 8,2% a fantastický trhový podiel 29,2%.

OD Dunaj Čítajte aj Legendárny bratislavský Dunaj mizne pred očami. Pozrite sa, ako bude vyzerať po dokončení

Obľúbená šou si poradila s novinkou Duch na Jojke, prvá epizóda konkurenčného seriálu zaznamenala v cieľovej skupine 12 – 54 trhový podiel 18,5%. Kuchárska šou porazila aj film Vraždy na Frioulských ostrovoch (share 7,4% v CS 12 – 54) na Jednotke RTVS.

duch, Čítajte aj Jojka vypustila na divákov seriálového Ducha: Má na krku problém so sledovanosťou?

Šéfkuchár Martin Novák navštívil penzión a reštauráciu Anesis, ktorá sa nachádza v turisticky atraktívnom kúpeľnom meste Turčianske Teplice, no jej majitelia sa trápili s finančnými problémami a nedostatkom hostí. Siedmu epizódu si celkovo vychutnalo 387-tisíc divákov starších ako 12 rokov, čo je v rámci aktuálnej 2. série druhý najvyšší počet a zároveň tretí najvyšší počet v tomto roku. V čase vysielania malo Na nože dosah až na 542-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Telekom Čítajte aj Telekom Vianoce 2023: Trojitá nádielka k paušálom a nový TV obsah bez reklamy

Jednotkou na trhu bola aj nasledujúca Jama levova, ktorá dosiahla svoj doposiaľ najlepší výkon. Atraktívna podnikateľská reality šou, v ktorej dostávajú priestor jednotlivci aj firmy so zaujímavým predmetom podnikania, s prekvapivým príbehom alebo s nezvyčajnými nápadmi, zaznamenala v cieľovej skupine 12 – 54 rekordný rating 4,1% a rovnako najvyšší trhový podiel 24%. Siedma epizóda Jamy levovej si hravo poradila s konkurenčným seriálom Prokurátorka (share 16,2% v CS 12 – 54) na Jojke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #Na nože #Jama levova