Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Telekom Vianoce 2023: Trojitá nádielka k paušálom a nový TV obsah bez reklamy

Telekom predstavil vianočnú ponuku pre svojich zákazníkov.

24.10.2023 00:00
Telekom Foto:
debata

Telekom predstavil novinárom svoju vianočnú ponuku, ktorá odštartuje kampaňou v stredu 25. októbra 2023. Záujemcom o mobilné i fixné služby ponúka nielen obľúbené dvojičky, ale prvýkrát aj tri zariadenia k jednému paušálu, televízii či internetu. Súčasťou vianočnej ponuky bude aj atraktívna ponuka videopožičovne.

Telekom Vianoce 2023:

  • prvý raz v ponuke trojička k paušálu,
  • obľúbené dvojičky telefónov a tabletov,
  • nový TV obsah bez reklamy v televízore i mobile,
  • novinky v ponuke Magio TV,
  • špeciálne balíčky pre karty Predplatenka a Easy.
perinbaba, perinbaba a dva svety, zubatá, Čítajte aj Toto bude najväčšia udalosť slovenského filmu za posledné roky: Kultová rozprávka sa naozaj vracia!

Trojičky od Samsungu

Telekom vo svojej vianočnej ponuke ponúkne po prvý raz k jednému paušálu, internetu či TV nielen dve, ale až tri zariadenia. Operátor do tejto kombinácie nasadzuje tohtoročnú vlajkovú loď Samsung Galaxy S23 5G a k nej pridá dva darčeky: Samsung Galaxy A14 a Samsung Galaxy Watch6. Cena trojičky sa odvíja od ceny Samsung Galaxy S23.

Tri 5G dvojičky

V ponuke nebudú chýbať ani obľúbené dvojičky, a to v trojakej verzii s 5G smartfónom či tabletom. Prvou je tradičná dvojička – dva smartfóny k jednému paušálu, tentokrát Samsung Galaxy A54 5G + Galaxy A23 5G.

Foto: Telekom
telekom 5G

Ďalšie dvojičky kombinujú novinky vlastnej značky. Jednou je smartfón a slúchadlá (T Phone + Baseus Bowie MZ10) a druhou tablet so slúchadlami (T Tablet + Baseus Bowie MZ10).

V ponuke bude aj ďalší atraktívny hardvér, a to televízor Philips 4K za výhodnú cenu a pre hráčov nový PS5 bundle s konzolou s dvoma ovládačmi a najnovšou športovou hrou.

Metropolis Čítajte aj Jedinečná silueta v tvare písmena M: Luxusné bývanie v bratislavskom „novom Manhattane“ sa stáva realitou

Nový TV obsah

Od 31. októbra 2023 zaraďuje Telekom do ponuky nový obsah pre zákazníkov Telekom paušálu, Magio internetu, Magio TV a Predplatenky cez aplikáciu Magio TV alebo vo videotéke Magio Kino. BBC First prináša filmy, seriály či kriminálne drámy od BBC, Dramox je určený pre náročnejšieho diváka. Ponúka najlepšie divadelné predstavenia z domácej a svetovej scény.

Magio Krimi a Magio Svet

Do videopožičovne Magio bude zaradený aj nový obsah Magio Krimi, ako napríklad Red 2, Rambo: Posledná krv či Honba na vraha, a Magio Svet, ktorý bude vysielať dokumenty z produkcie ako National Geographic, Viasat či AMC.

Zákazníci budú môcť sledovať nový obsah aj v sekcii TV program (EPG), teda klasicky v programovej štruktúre. Celá TV ponuka bude aktivovaná automaticky, pre zákazníkov bude bez ďalších poplatkov navyše.

suits, kravaťáci, Čítajte aj Nový ošiaľ vďaka Netflixu! Kultový seriál znova ožije: Vráti sa milovaná aj nenávidená Meghan Markle?

Ako súčasť vianočnej kampane pripravuje Telekom ďalšie obsahové novinky, ktoré bude oznamovať postupne. Jednou z nich bude prístup k filmom či seriálom streamovacej služby Canal+, ktorá bude prepojená so službou Magio TV. Novinka bude určená zákazníkom s Magio TV cez internet L alebo XL a príde v priebehu novembra. V decembri chystá Telekom aj exkluzívny obsah s profesionálnym trénerom Marošom Molnárom.

Vianočná ponuka pre predplatené karty

Telekom štartuje vianočnú kampaň aj pre karty Predplatenka a Easy. Ponúka 1000 GB do konca roka 2024 pri dobití kreditu aspoň 10 eur každý mesiac, Magio TV na tri mesiace zadarmo a špeciálne MIXI balíčky na november a december so štedrou ponukou dát či zaujímavé kombinácie za výhodné ceny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovak Telekom #mobilný operátor #vianočná ponuka