Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízna ponuka sa rozširuje o dve stanice. Na veľkolepé novinky sa môžu tešiť mnohí diváci

Ponuka sa rozširuje o dva prémiové kanály plné atraktívneho obsahu.

01.03.2024 12:00
Daniel Ricciardo, red bull, formula, VC Bahrajnu Foto:
Ilustračné foto z Formuly 1.
debata

Skupina Nova naďalej posilňuje ponuku v oblasti športu a spúšťa stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6. Športoví televízni fanúšikovia v Česku a na Slovensku sa môžu tešiť na veľkolepé novinky. V poradí piaty a šiesty kanál ponúknu špičkový motoristický šport na čele s exkluzívnou licenciou na Formulu 1.

výnimočná nikol, Čítajte aj Televízna jar sa naplno rozbieha: Všetky tieto seriály uvidíte na Markíza a Jojke! Stihnete ich sledovať?

Fanúšikovia motoristického športu si na nových prémiových staniciach budú môcť vychutnať kompletné pravidelné exkluzívne priame prenosy F1 na Nova Sport 5 a MotoGP na Nova Sport 6. Tie budú na oboch staniciach doplnené pretekmi WorldSBK (majstrovstvá sveta superbikov) a vybranými futbalovými zápasmi z prestížnych európskych futbalových líg, ako sú Bundesliga, LaLiga a Serie A. Nova Sport 6 sa stane aj novým domovom prenosov najprestížnejšej MMA organizácie na svete UFC (Ultimate Fighting Championship).

„Zážitok zo sledovania priameho športového prenosu je neopakovateľný a platiť to bude aj v budúcnosti. Mám preto veľkú radosť, že môžeme oznámiť rozšírenie našej ponuky o dva prémiové športové kanály plné atraktívneho obsahu. Verím, že to fanúšikovia ocenia,“ hovorí Daniel Grunt, generálny riaditeľ TV Nova.

Foto: TV Nova
Nova Sport

„Obohacujeme však aj ponuku na našich existujúcich staniciach Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Okrem najpopulárnejších zámorských súťaží NHL a NBA sa už od sezóny 2024/2025 diváci môžu tešiť aj na priame prenosy z NFL, teda National Football League, čo je najvyššia profesionálna liga amerického futbalu v Spojených štátoch amerických. Zároveň posilňujeme našu ponuku bojových športov o organizáciu KSW s množstvom českých a slovenských zápasníkov. V neposlednom rade sa nám tiež podarilo získať práva na vybrané medzinárodné zápasy ženského futbalu,“ hovorí vedúci športu pre TV kanály a VOD TV Dušan Mendel.

Čas nádejí finále Čítajte aj Bude Čas nádejí pokračovať? RTVS prekvapuje, rozhodla o budúcnosti úspešného seriálu

Stanicu Nova Sport 5 ponúknu svojim zákazníkom distribútori O2 Czech Republic a Skylink, stanica Nova Sport 6 bude k dispozícii v ponuke O2 Czech Republic. S ďalšími distribútormi v súčasnosti prebiehajú rokovania. Svojim predplatiteľom obidve stanice na Slovensku sprístupňuje aj streamovacia služba Voyo.

Nova Sport je športová televízna značka, ktorá v Česku a na Slovensku úspešne vysiela už od roku 2008. V septembri 2015 začala vysielať stanica Nova Sport 2. V lete roku 2021 sa počet športových staníc skupiny Nova zdvojnásobil, keď odštartovalo vysielanie Nova Sport 3 a 4. Medzi najprestížnejšie športové súťaže, ktoré môžu diváci sledovať na Nova Sport, patria Liga majstrov UEFA, NHL, NBA, Bundesliga a ďalšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Nova #Nova Sport