Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Poriadne zmeny v markizáckej megašou: Z novej série nadobro zmizne...

Televízia Markíza sa starostlivo pripravuje na štart deviatej série Let's Dance a postupne odhaľuje všetky kľúčové detaily nového pokračovania.

07.02.2024 06:00
lets dance, let´s dance, Foto:
Nová séria štartuje 3. marca na Markíze.
debata

Tentoraz sa dotýkajú ďalšieho dôležitého segmentu celej šou. Tanečná jedenástka Let's Dance je už odhalená, avšak k šou neodmysliteľne patrí porota, ale aj moderátori. A tu nastane zmena. Kým hostitelia tanečných večerov sa minulý rok osvedčili a duo Viktor Vincze a Lucia Hlaváčková si rolu zopakujú aj tento rok, porota novej série bude iná. Kto vypadol zo štvrtého miesta?

zrada, ondrík, issová, Čítajte aj Slovensko spoznalo meno nového diváckeho megahitu: Pokorený Dunaj, ale aj Čas nádejí

Herec Ján Koleník, ktorý vyhral siedmu sériu, v ôsmej sa stal porotcom, v deviatej účinkovať nebude. Markíza oficiálne potvrdila, že jeden z najvychytenejších hercov súčasnosti nebude súčasťou šou. Dobrou správou je, že Ján Ďurovčík, Tatiana Drexler a Adela Vinczeová sa vrátia, aby vtipne, ale aj kriticky ohodnotili výkony jedenástich párov.

Kristína Sisková, Klára Issová a Milan Ondrík. Čítajte aj Markíza opäť trafila do čierneho: Zrada je ukážkou toho, že aj slovenský seriál môže vyzerať svetovo

Tento rok čaká tanečná výzva herečku Petru Dubayovú, speváčku Tinu, modelku Michealu Kocianovú, herečku Hanu Gregorovú, herečku Annu Jakab Rakovskú, redaktora Jána Tribulu, šéfkuchára Martina Nováka, futbalistu Jána Ďuricu, herca Jakuba Jablonského, herca Juraja Loja a nebude chýbať ani herec Juraj Bača.

Nová sezóna odštartuje na Markíze už 3. marca a šou obsadí opäť nedeľné večery.

Poslednú, ôsmu sériu, v ktorej zvíťazili Jana Kovalčiková a Vilém Šír, uvádzala televízia Markíza od marca do mája 2023. Najviac divákov, až 605-tisíc, pritiahla k obrazovkám prvá epizóda. V priemere si desať priamych prenosov pozrelo 523-tisíc divákov v univerzálnej cieľovej skupine 12+ a ďalších 51-tisíc si šou pozrelo v trojdňovej oneskorenej sledovanosti. V obchodnej cieľovej skupine 12 – 54 si Let's Dance rovnako pripísalo vysoký priemerný trhový podiel 28,9 %, pričom až tri priame prenosy prekročili hranicu 30 %. Rekordnom bolo 35,0 % pri prvej epizóde.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance #televízna sezóna 2023/2024