Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza chystá bombastickú sériu: Do Let's Dance mieri jedna z top speváckych hviezd

Deviata séria Let's Dance pozná meno tretej účinkujúcej.

24.01.2024 09:32
debata
zrada, ondrík, issová, Čítajte aj Mrazivé prvé zábery z nového prémiového seriálu: Toto bude pýcha Markízy v roku 2024

Tvorcovia majú očividnú ambíciu spraviť najlepšiu sériu Let's Dance doteraz. Nablýskaná šou láka čoraz väčšie hviezdy. Aktuálne televízia oznámila meno tretieho účinkujúceho, respektíve účinkujúcej. K herečke Petre Dubayovej a futbalistovi Jánovi Ďuricovi sa pripája jedna z najlepších speváčok u nás – Tina.

Speváčka Tina. Foto: TV Markíza
MACO8351 Speváčka Tina.
heslo, Čítajte aj Definitívne zrušená relácia: Ustupuje Jojka Markíze, keď vyhadzuje svoj prvý prepadák?

„Veľmi nás teší, že pozvanie do šou prijala aj jedna z našich najvýraznejších speváčok, Tina. Sme presvedčení, že na parket prinesie skvelú energiu a ukáže výnimočné tanečné vystúpenia, ktoré si divákov podmania rovnako, ako jej zamatový hlas a hudobná tvorba,“ píše televízia Markíza v oficiálnom vyhlásení.

East Tower Čítajte aj Bratislava bude o pár rokov na nepoznanie. Panorámu zmení ultraštíhly mrakodrap a nové výškové veže

„Veľmi sa teším, že môžem byť súčasťou tak peknej šou. Taktiež sa teším na svojho tanečného partnera a celý výrobný štáb, od režiséra po vizážistov, či kostymérov, pretože mnohých z nich už dekády stretávam v zákulisí rôznych eventov, a tentokrát nám to všetkým vyjde pod jednou strechou. Aj keď sa môže zdať, že viem tancovať a je pravda, že cítim rytmus, ale waltz nie je hiphop. A tak ma čaká naozaj veľa práce, snáď sa mi podarí včas aktivovať pohybovú pamäť. Verím, že nás účinkujúcich, ako aj divákov čaká vydarená séria,“ hovorí Tina.

SR Bratislava Vláda Schôdza BAX Čítajte aj „Ministerka nenávisti“ Šimkovičová sa stoličky drží ako kliešť: Internetové vtipy nemajú konca

Ôsmu sériu, v ktorej zvíťazili Jana Kovalčiková a Vilém Šír, uvádzala televízia Markíza od marca do mája 2023. Najviac divákov, až 605-tisíc, pritiahla k obrazovkám prvá epizóda. V priemere si desať priamych prenosov pozrelo 523-tisíc divákov v univerzálnej cieľovej skupine 12+ a ďalších 51-tisíc si šou pozrelo v trojdňovej oneskorenej sledovanosti. V obchodnej cieľovej skupine 12 – 54 si Let's Dance rovnako pripísalo vysoký priemerný trhový podiel 28,9 %, pričom až tri priame prenosy prekročili hranicu 30 %. Rekordnom bolo 35,0 % pri prvej epizóde.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tina #TV Markíza #Let´s Dance #televízna sezóna 2023/2024