Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľký operátor vstupuje do nového roka s novinkami. Divákom pridáva tri atraktívne kanály

Do ponuky pribudnú dva športové a jeden prírodovedný kanál.

17.01.2024 06:00
Novak Djokovič v Dubaji Foto: ,
Novak Djokovič po postupe do semifinále turnaja ATP v Dubaji.
debata

Do ponuky Magio TV pribudne už od 18. januára kanál Premier Sport 3 HD. Od 1. februára sa ponuka rozšíri o celosvetovo obľúbený prírodovedný kanál Love Nature 4K a o športové prenosy na Aréna Sport 2 HD. Zákazníkom budú športové zážitky a fascinujúce dokumenty dostupné aj v rozlíšení 4K.

heslo, alagič, Čítajte aj Programové otrasy v Jojke: Stačili dva týždne a je tu prvý prepadák, druhú šancu dostáva...

Kompletná sezóna ATP World Tour

Premier Sport 3 HD prináša to najlepšie z mužského tenisu – kompletnú sezónu turnajov ATP World Tour a ďalších vrcholových súťaží. Kanál vysiela živé prenosy najprestížnejších zápasov, ponúka aj exkluzívne rozhovory, zábery zo zákulisia a analýzy od renomovaných tenisových odborníkov.

„Pre zákazníkov Magio TV bude dostupný od programu TV L pre platformy IPTV, SAT, Magio TV cez internet a taktiež bude dostupný aj pre Magio TV Štart Extra,“ uviedol hovorca Slovak Telekom Michal Korec.

čas nádejí, Čítajte aj Zrodil sa nový divácky hit! Slovenským obývačkám kraľuje tento nový seriál...

Pútavé dokumenty s českým dabingom

Jedinečný prírodovedný kanál Love Nature 4K ponúka pútavé dokumenty o zvieratách a prírod. Prémiový obsah Love Nature je dostupný v takmer 150 štátoch po celom svete a od 1. februára bude dostupný aj zákazníkom Magio TV s českým dabingom.

„Kanál bude dostupný v HD kvalite od programu M pre platformy IPTV a SAT a aj pre program Magio TV Štart Plus. Pre zákazníkov Magio TV cez internet prinášame Love Nature v natívnom 4K rozlíšení,“ doplnil Korec.

rádio Čítajte aj Rádio počúva každý deň viac ako polovica Slovákov. Ktorú stanicu si najčastejšie naladia?

Futbal a motorizmus

Športová ponuka sa od 1. februára rozširuje aj o kanál Arena Sport 2 HD zameraný na motoristické programy a európske futbalové súťaže, ako holandskú, rakúsku, portugalskú alebo belgickú. Okrem toho ponúkne aj predkolá zápasov UEFA a ďalšie športové zápasy a programy.

„Pre zákazníkov Magio TV cez internet bude dostupný od programu TV L a taktiež bude dostupný aj pre Magio TV Štart Extra,“ dodal Korec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mobilní operátori #Slovak Telekom