Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka divákom prinesie prekvapenie: Po vzore Markízy odvysiela stand-up špeciál dvoch komikov

TV JOJ sa rozhodla priniesť divákom nový koncept - stand-up špeciál dvoch komikov Silných rečí.

29.11.2023 00:00
joj, tv joj, jojka, televízia joj, logo, Foto:
Televízia JOJ.
debata

Na javisku stojí človek, v ruke má mikrofón a ľuďom v javisku rozpráva pripravený set. Diváci sa smejú, tlieskajú a z vystúpení odchádzajú so skutočne dobrou náladou. Stand-up je na Slovensku čoraz populárnejší, za humorom do klubov chodí obrosvké množstvo ľudí. Komici však na javisku nehovoria len vtipy, mnohokrát ponúkajú divákom vlastný odkaz alebo im prinášajú svoje názory na politiku či spoločnosť.

karol farkašovký Čítajte viac Ďalší bývalý moderátor Markízy je na srandu: Vyrobil vianočný hoax o chlebe s masťou a cibuľou

Popularitu stand-upu si uvedomujú aj televízie. Markíza na Voyo s veľkým úspechom zverejnila stand-up špeciál Simony Salátovej zo Silných rečí, ktorý zožal mimoriadny úspech. Nasledoval špeciál komika Sama Trnku a neskôr komika Jakuba Zitrona Ťapáka. Podľa najnovších informácií chce tento koncept priniesť aj TV JOJ a to nielen v ich JOJ Play ale aj v samotnom vysielaní.

Malo by ísť o stand-up špeciál komikov Michaela Szatmaryho a Tomáša Hudáka, ktorý sa volá Konečne spolu – lístky naň predávajú Silné reči. „Nevieme, či je svet na to pripravený, ale deje sa to. Michael Szatmary a Tomáš Hudák KONEČNE SPOLU vyrážajú na stand-up comedy tour! Títo ostrieľaní hráči vám predvedú, ako to vyzerá, keď sa na jednom pódiu stretne humor, elegancia, šarm, sex appeal, gentlemanstvo, skúsenosti ale hlavne dobrí priatelia,“ píšu Silné reči, ktoré špeciál produkujú. O tom, že špeciál by mala neskôr vysielať aj JOJka, prehovoril komik Szatmary v podcaste 20 000 míľ pod humorom.

Foto: Silné reči
Tomáš Hudák a Michael Szatmary

Špeciál je výnimočný v tom, že na pódiu sa v niektorých chvíľach budú vyskytovať obaja komici súčastne, čo nie je úplne typický koncept. „TV JOJ nahrá ten špeciál, pôjde to von na Jojke,“ povedal Szatmary. Komik tiež priznal, že špeciál diváci nenájdu len na JOJ Play ale aj v samotnom vysielaní.

Informáciu potvrdila aj TV JOJ. „Je pravda, ze sa o tomto projekte rozprávame a v našich rozhovoroch je aktuálny. O ďalších podrobnostiach budeme divakov včas informovať,“ napísala pre Mediaklik Lucia Tuhelová, vedúca PR oddelenia TV JOJ.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #stand-up