Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické diskusie: Témami budú trináste dôchodky aj personálne zmeny v rezortoch

Prinášame prehľad hostí a tém vo víkendových politických reláciách v RTVS, na Markíze a TA3.

04.11.2023 00:00
Matúš Šutaj Eštok / Rastislav Polakovič / Jozef... Foto: ,
Zľava minister vnútra Matúš Šutaj Eštok, dočasný šéf polície Rastislav Polakovič a riaditeľ Úradu hraničnej a cudzineckej polície Jozef Masnica informujú o výsledkoch akcie zameranej na nelegálnu migráciu na hraničnom priechode Čuňovo–Rajka 31. októbra 2023
debata

Nová vláda sa ujala svojich rezortov a začala prijímať prvé opatrenia a robiť personálne zmeny. V budúcom roku sľubuje trináste dôchodky, hoci ju čaká konsolidácia verejných financií. Opozícia zatiaľ zbiera podpisy na odvolanie podpredsedu parlamentu Ľuboša Blahu. Aké sú priority jednotlivých rezortov, budú hovoriť zástupcovia koalície s opozíciou vo víkendových televíznych diskusiách.

O 5 minút 12 Čítajte viac Moderátorské zemetrasenie v RTVS nemá konca: Po hlavnom spravodajstve sa mení aj najsledovanejšia politická relácia

Hosťami Sobotných dialógov budú predseda poslaneckého klubu Smer-SD Ján Richter a predsedníčka poslaneckého klubu KDH Martina Holečková. Témami diskusie s novou moderátorkou Annou Vargovou budú trináste dôchodky i životné minimum. Reláciu vysiela naživo Rádio Slovensko a spravodajská televízia :24 v sobotu od 12.10 hod.

V nedeľnej relácii V politike sa v dueli stretnú poslanci Tibor Gašpar (Smer-SD) a Branislav Vančo (PS). Aj o akcii proti migrantom na slovensko-maďarskej hranici budú diskutovať s moderátorom Richardom Dírerom. Relácia sa začína na TA3 v nedeľu o 11.00 hod.

šimečka, sulík, pellegrini, fico Čítajte aj Analýza predvolebných diskusií: Smer najčastejšie v RTVS, Hlas s SaS v súkromných televíziách

Do diskusie O 5 minút 12 prijali pozvanie minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) a poslanec Juraj Krúpa (SaS). Moderátor Marek Makara s nimi bude debatovať o prioritách nového vedenia rezortu vnútra. Reláciu vysiela Jednotka a :24 v nedeľu od 11.55 hod.

V relácii Na telo budú diskutovať minister školstva Tomáš Drucker (Hlas-SD) a podpredseda Progresívneho Slovenska Michal Truban. Moderátor Michal Kovačič sa ich bude pýtať aj na reformy v rezorte školstva. Relácia sa začína v nedeľu o 13.00 hod. na obrazovkách TV Markíza a na webe tvnoviny.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo