Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

JOJ Šport oslavuje 2. narodeniny. Do ďalšieho roka vstupuje posilnená o hokejovú extraligu a majstrovstvá sveta

Najmladšia športová televízia získala do svojho portfólia najlukratívnejšie športy.

06.10.2023 15:30
joj šport, Foto:
Televízia JOJ Šport odštartovala na jeseň 2021.
debata

Televízia JOJ Šport spustila svoje vysielanie 6. októbra 2021. V porovnaní s úvodnou vysielacou sezónou priniesla vo svojom druhom roku existencie športovým divákom o 31 % viac priamych prenosov z domácich, ale aj medzinárodných podujatí prioritne zameraných na slovenských športovcov.

duch, Čítajte aj Pripravte sa! Jojka chystá do vysielania ďalšiu seriálovú premiéru. Po Prokurátorke príde...

Hokej: Extraliga aj majstrovstvá sveta

Základným pilierom vysielania je hokej a alpské lyžovanie. V rámci hokeja televízia JOJ Šport v uplynulej sezóne odvysielala 131 zápasov, z ktorých bola väčšina zo Slovenskej hokejovej ligy (SHL) a zápasov slovenskej reprezentácie do 18 rokov. Toto číslo sa v budúcom roku navýši. Do portfólia televízie pribudla nielen najvyššia domáca hokejová súťaž Tipos extraliga, ale aj majstrovstvá sveta. Televízia odvysiela prípravné zápasy, turnaje, šampionát slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov a tiež najsledovanejší seniorský šampionát, ktorý sa uskutoční v Českej republike.

Lyžovanie: Ťahákom je najmä Vlhová

Dôležitou súčasťou vysielacej štruktúry je taktiež alpské lyžovanie. Aj túto zimnú sezónu si diváci na JOJ Šport budú môcť pozrieť všetky podujatia pod záštitou Medzinárodnej lyžiarskej federácie (FIS) s výnimkou Rakúska. Priaznivci zimných športov sa od novembra môžu naplno tešiť na výkony našich reprezentantov – Petry Vlhovej, bratov Žampovcov, či snowboardistov Samuela Jaroša a Klaudie Medlovej.

Perinbaba  1 Čítajte aj Jojka vyfúkla Markíze kultovú vianočnú rozprávku. Zmena prichádza po takmer troch desaťročiach

Programovú štruktúru podujatí na JOJ Športe dopĺňa najmä futbal, volejbal, basketbal a vodný slalom. Diváci na obrazovkách počas uplynulej sezóny mohli opäť vidieť aj tenisový Davisov pohár a Pohár Billie Jean Kingovej, svetovú atletiku, bedminton, triatlon, americký futbal a mnoho ďalšieho. Od tejto sezóny sa môžu tešiť na nové akvizície v podobe krasokorčuľovania a curlingu.

Pevnou súčasťou JOJ Športu je aj publicistická relácia „V pozadí úspechu“, kde moderátori vyspovedali nespočetné množstvo športovcov a významných osobnostní zo sveta domáceho a zahraničného športu. Diváci nájdu na JOJ Šport aj každodenné športové spravodajstvo a pravidelné reportáže z najrôznejších amatérskych športových podujatí organizovaných na Slovensku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #JOJ Šport