Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické diskusie: Predvolebná kampaň vrcholí, diskutovať prídu aj Fico, Pellegrini, Šimečka a Sulík

Prehľad hostí v politických reláciách v RTVS, na Markíze a ta3.

16.09.2023 00:00
fico, pellegrini, šimečka, sulík Foto: , ,
Smer a PS uberajú voličov Hlasu, Saska by mohla z parlamentu vypadnúť.
debata (3)

Do volieb zostávajú už len dva týždne a predvolebná kampaň ide do finále. Politické strany predstavujú svoje programy aj podmienky na vstup do novej vlády.

voľby Čítajte aj Pravda spustila virtuálne voľby. Online hlasovania sa môže zúčastniť každý

Hosťami Sobotných dialógov budú predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár a predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka. Moderátorka Marta Jančkárová s nimi bude hovoriť aj o ekonomickej situácii a sociálnej politike štátu. Reláciu vysiela od 12:10 Rádio Slovensko a spravodajská televízia :24.

Do nedeľnej diskusie V politike prijali pozvanie líderka kandidátky OĽaNO a priatelia Erika Jurinová a predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka. Moderátor Rastislav Iliev s nimi bude diskutovať aj o vyostrovaní predvolebnej kampane a volebných prieskumoch. Relácia začína o 11:00 hod. na ta3.

žena, dôchodca, počítač, laptop, darovacia zmluva Čítajte aj Televízie dominujú v dôvere v spravodajstvo, mladých valcujú sociálne siete

Hosťami O 5 minút 12 budú predseda SaS Richard Sulík a predseda Smeru-SD Robert Fico. Témami diskusie budú aj možnosti upokojenia politického a spoločenského napätia pred voľbami či geopolitické ukotvenie Slovenska. Moderuje Marek Makara, reláciu vysiela od 11:55 Jednotka a spravodajská televízia :24.

V relácii Na telo budú diskutovať predseda Hlasu-SD Peter Pellegrini a predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka. S moderátorom Michalom Kovačičom budú hovoriť aj o nevyriešených témach migrácie a krízy na detských pohotovostiach.

Relácia prinesie až dva prieskumy, jeden ukáže čerstvé preferencie politických strán a druhý naznačí, ako by dopadlo druhé kolo prezidentských volieb pri rôznych dvojiciach kandidátov. Relácia štartuje na Markíze v tradičnom čase o 13:00 hod.

Jana Krescanko Dibáková, Jakub Prok, predvolebné diskusie Čítajte aj Tretia veľká predvolebná debata: Diskutovať príde deväť najmladších kandidátov

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo