Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické diskusie: Aj o kandidátoch na prezidenta s Kollárom, Dankom, Sulíkom či Pellegrinim

Prehľad hostí v politických reláciách v RTVS, na Markíze a ta3.

02.09.2023 00:00
Boris Kollár, Andrej Danko Foto: ,
Boris Kollár (Sme rodina) a Andrej Danko (SNS) počas schôdze NR SR v apríli 2019.
debata

Do predčasných parlamentných volieb zostávajú už len štyri týždne, ostrá predvolebná kampaň je naplno rozbehnutá a známi sú prví kandidáti na prezidenta. Vo víkendových diskusiách budú politici hovoriť aj o svojich postojoch k spravovaniu štátu a možnostiach povolebného vývoja a spolupráce.

Peter Gažík Čítajte aj Televízia Markíza má nového riaditeľa. Zmena na najvyššom poste nastáva po desiatich rokoch

Hosťami Sobotných dialógov budú predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová a podpredseda strany SaS Branislav Gröhling. Moderátorka Marta Jančkárová s nimi bude diskutovať aj o postoji k vládnym novelám. Reláciu vysiela v sobotu od 12:10 hod. Rádio Slovensko a spravodajská televízia :24.

V nedeľnej diskusii V politike budú diskutovať predseda strany SaS Richard Sulík a predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini. Na ta3 budú od 11:00 hod. s moderátorom Rastislavom Ilievom hovoriť aj o zámeroch strán v povolebnom období.

fico blaha Čítajte aj Sankcie za Sachsa a Blahu: Televízia ta3 a Rádio Frontinus podľa regulátora porušili zákon

O 5 minút 12 sa stretnú predseda Sme rodina Boris Kollár a predseda SNS Andrej Danko. Šéf národniarov už bol uplynulý týždeň hosťom v reláciách V politike a Na telo. Témou diskusie bude aj sociálno-ekonomická situácii a zahraničné smerovanie Slovenska po voľbách. Reláciu moderuje Marek Makara, vysiela ju Jednotka a :24 v nedeľu od 11:55 hod.

Moderátor Michal Kovačič bude v relácii Na telo diskutovať aj o vyostrujúcej sa predvolebnej kampani s Michalom Šipošom z OĽaNO, Erikom Tomášom z Hlasu-SD a predsedom KDH Milanom Majerským. Relácia prinesie aj exkluzívny prieskum o dôveryhodnosti politických lídrov, ktorý ukáže, komu letná kampaň pomohla a kto, naopak, podporu oproti jari stratil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo