Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nekompromisného šéfkuchára si Slováci zamilovali: Relácia naďalej stúpa v sledovanosti

Televíziu Markíza nesklamala ani tretia epizóda reality šou Na nože. Znova potvrdila narastajúci trend sledovanosti.

01.03.2023 06:00
na nože, Foto:
Tretia epizóda minulý týždeň si získala rekordný počet divákov.
debata
seriál nemocnica, nela pocisková, richard autner, Noël Czuczor, Čítajte aj Špekulácie sa potvrdili: Jojkárska Nemocnica sa rozpadáva, odchod pôvodnej postavy!

Kuchárska reality šou Na nože, v ktorej renomovaný šéfkuchár Martin Novák podáva pomocnú ruku reštauráciám, ktoré sa ocitli v problémoch, si získava čoraz viac divákov. V oboch hlavných cieľových skupinách sa formát stal prvou diváckou voľbou v čase po 20:30, počas minulotýždňovej stredy, a suverénne tak porazil konkurenčný seriál Hranica na Jojke.

V cieľovej skupine 12 – 54 sa tretia epizóda Na nože stala najsledovanejším nespravodajským programom dňa, keď si pripísala doposiaľ najvyšší rating 7,3% a rovnako aj najlepší trhový podiel 25,6%.

markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Ďalší útok na politickú reláciu: Markíza hovorí o organizovanom pokuse manipulovania hlasovania

Medzitýždenne si šou z hľadiska ratingu polepšila o 0,5 percentu­álneho bodu a trhový podiel jej stúpol o 1,8 percentu­álneho bodu. Konkurenčný seriál Hranica na Jojke v rovnakej cieľovej skupine výrazne zaostal s podielom na trhu iba 13,1%.

Premiérovú epizódu o reštaurácii Zlatý mlyn v obci Ludanice si vychutnalo doposiaľ rekordných 346-tisíc divákov starších ako 12 rokov, v porovnaní s predchádzajúcim týždňom tak získala na svoju stranu ďalších 27-tisíc divákov. V čase vysielania malo Na nože dosah až na 493-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Takto vyzerá reality šou Na nože! Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Novinka Na nože! štartuje na Markíze 8. februára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #Na nože