Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Víkendové politické relácie: O referende a odvolanej vláde, aj diskusia Hegera s Fialom

Politické relácie sa po vianočnej prestávke vracajú na televízne obrazovky. Článok sme aktualizovali o hostí a témy relácie V politike na TA3.

07.01.2023 06:00 , aktualizované: 19:50
Heger, Fiala Foto: ,
Slovenský premiér Eduard Heger s českým predsedom vlády Petrom Fialom.
debata (1)
Hit roka, 1993 Čítajte aj Hit roka má po premiére. Podarilo sa mu nadviazať na úspech Hitu storočia?

Po vianočnej prestávke sa na obrazovky televízií vracajú politické diskusie. Témami prvých vydaní v tomto roku budú vývoj po odvolaní vlády a 30. výročie vzniku samostatnej Slovenskej republiky.

Hosťami Sobotných dialógov budú poslanci Juraj Šeliga (Za ľudí) a Erik Tomáš (Hlas-SD). Moderátorka Marta Jančkárová s nimi bude diskutovať o vývoji po odvolaní vlády a výzvach pre politikov v roku 2023.

štátny rozpočet, Igor Matovič, Eduard Heger, parlament Čítajte aj Politológ na margo Matovičovho statusu: Kampaň bude drsná, vulgárna a prázdna. Presne taká, ako súčasní politici

O novej 76-tke, predčasných voľbách či referende prídu v nedeľu do relácie TA3 V politike diskutovať predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) a predseda Smeru-SD Robert Fico. Moderuje Richard Dírer.

V relácii O 5 minút 12 privíta Marek Makara predsedu vlády SR Eduarda Hegera a predsedu vlády ČR Petra Fialu. Pri príležitosti 30. výročia vzniku Slovenskej republiky budú naživo diskutovať o míľnikoch vývoja v oboch republikách od rozdelenia federácie po súčasnosť a výzvach pre obe krajiny a Európsku úniu v najbližšom období.

Hosťami Na telo budú ministerka investícií Veronika Remišová (Za ľudí) a podpredseda Hlasu-SD Richard Raši. S moderátorom Michalom Kovačičom budú diskutovať o januárovom referende aj o možnosti predčasných volieb.

sociálne siete Čítajte aj Politická realita na sociálnych sieťach: Neprekonateľná Čaputová, najväčší dosah majú konšpirátori

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Sobotné dialógy #O 5 minút 12 #V politike #politické relácie #Na telo