Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zmeny vo vedení matky Markízy, nového riaditeľa má aj česká Nova

Novým generálnym riaditeľom TV Nova sa stáva Daniel Grunt.

14.12.2022 13:45
Daniel Grunt Foto:
Daniel Grunt sa stane od 1. januára 2023 novým generálnym riaditeľom TV Nova.
debata

Vo vedení spoločnosti CME nastávajú od 1. januára 2023 zmeny. Do vedenia sa presúvajú doterajší generálni riaditelia TV Nova Klára Brachtlová a Jan Vlček, ktorí túto funkciu zastávali od roku 2019. Novým generálnym riaditeľom TV Nova sa stáva Daniel Grunt, ktorý bol vedúcim digitálu.

westworld, Čítajte aj Ďalšie nevyspytateľné škrty na HBO Max: Tentokrát zmizli už aj veľké seriálové hity

„Tieto zmeny majú ešte viacej podporiť nielen rýchly rast celej skupiny, ale tiež jej digitálnu transformáciu. Daniel Grunt sa zameria na ďalšie upevnenie pozície TV Nova ako lídra na trhu s dôrazom na pokračovanie rastu Voyo," uviedla TV Nova v oficiálnom oznámení.

Klára Brachtlová sa stane CME Chief External Affairs a zastreší aktivity spojené so strategickými partnerstvami a rozvojom vzťahov. Jan Vlček ako CME Group Revenue Officer bude mať na starosti prevádzkovú agendu CME a strategické iniciatívy ako napríklad targetable advertising (digitálne cielená reklama).

Klára Brachtlová a Jan Vlček Foto: TV Nova
Klára Brachtlová a Jan Vlček Klára Brachtlová a Jan Vlček

Obidvaja budú podliehať prevádzkovému riaditeľovi CME Dušanovi Švalekovi, ktorý sa stane od 1. januára zástupcom CEO Didiera Stoessela a svoje kompetencie rozšíri na všetky trhy CME, teda aj na Slovensko, Slovinsko, Chorvátsko a Bulharsko.

Spoločnosť CME prevádzkuje televízne stanice v Českej Republike, Rumunsku, Slovinsku, Bulharsku, Chorvátsku a na Slovensku, kde do jej portfólia patria televízie skupiny Markíza. Generálnym riaditeľom skupiny Markíza je od roku 2013 Matthias Settele.

Vlastníkom spoločnosti CME je investičná skupina PPF.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #CME #TV Nova