Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza potvrdzuje meno moderátora novej šou, ktorá nahradí Oteckov

Televízia Markíza odhaľuje ďalšie detaily svojej novej šou, ktorá o pár dní nahradí Oteckov. Tentokrát je známe meno moderátora, ktorý bude divákom sprevádzať reláciou Na love. Je ním Viktor Vincze, ktorý po Let's Dance dostal ďalšiu veľkú moderátorskú príležitosť.

30.05.2022 07:00
Na love, Foto:
Na love štartuje už 13. júna na Markíze.
debata
she-hulk, Čítajte aj Marvel nedá pokoj ani v lete! Rúti sa ďalší superhrdinský seriál, bude to komédia

Na love vychádza z licencie obľúbeného, pôvodne britského formátu The Chase, ktorý od roku 2009 vysiela tamojšia televízia ITV. Adaptovali ho televízie po celom svete, okrem iného v Nemecku, Chorvátsku, Fínsku, USA, Austrálii, Srbsku, Španielsku, či Izraeli a v auguste 2021 s veľkým úspechom odštartoval v susednom Česku na obrazovkách TV Nova.

Moderátorom podvečernej novej šou bude Viktor... Foto: TV Markíza
Viktor Vincze, na love, Moderátorom podvečernej novej šou bude Viktor Vincze.
markíza krimi, Čítajte aj Husársky kúsok! Markíza vyfúkla Jojke jej seriálovú kriminálnu vlajkovú loď

Z novej moderátorskej príležitosti sa teší Viktor Vincze, ktorého si diváci mimo jeho domovského spravodajstva obľúbili aj ako sprievodcu veľkolepou tanečnou šou Let’s Dance. „Som vďačný za dôveru, ktorú do mňa Markíza opäť vložila. Táto šou je svojou podstatou tak napínavá, že aj mňa ako moderátora vtiahol jej základný kontrast – buď fascinácia neuveriteľnými vedomosťami „Lovcov“ alebo radosť so súťažiacimi, ktorým sa podarí „megamozgy“ poraziť. Veľmi sa teším na ďalšiu televíznu skúsenosť, pri ktorej si nejeden divák určite povie – „ja by som toho „Lovca“ porazil“. Tak sa prihláste!“ vyzýva Viktor všetkých potenciálnych súťažiacich.

prokurátorka, Čítajte aj Zatrasie Jojka slovenskou seriálovou tvorbou? Televízia potvrdila nakrúcanie ambiciózneho titulu

„Verím, že vďaka fantastickým „Lovcom“, ktorých sme náročným kastingovým procesom hľadali neuveriteľných šesť mesiacov, a takisto perfektnému moderátorovi Viktorovi Vinczemu, ktorému tento formát skvele sedí, sa nám podarí zopakovať úspech šou v domovskej Veľkej Británii a ďalších krajinách po celom svete,“ hovorí kreatívny producent šou Na love Radúz Kafka.

Na love štartuje na Markíze už 13. júna o 18:00.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Na love