Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Husársky kúsok! Markíza vyfúkla Jojke jej seriálovú kriminálnu vlajkovú loď

Štart novej tématickej televízie na Slovensku sa blíži! Markíza Krimi láka divákov na sledovanie Kostí! Tento seriál priviezla pred rokmi na Slovensko práve Jojka, ktorá s ním slávila obrovské úspechy a stále ho reprízovala.

27.05.2022 07:00
markíza krimi, Foto:
Kultový seriál Kosti sa sťahuje! Po novom bude na Markíza Krimi.
debata (2)

Markíza Krimi sa zameria na detektívnu a kriminálnu tematiku, a to najmä prostredníctvom najobľúbenejších zahraničných seriálov.

stranger things, obi-wan kenobi, Čítajte aj Takýto seriálový deň tu tento rok ešte nebol! Tieto hity hlásia štart vysielania

„Všetky najobľúbenejšie kriminálky nájdu milovníci tohto žánru od 6. júna 2022 jedine na novej stanici Markíza Krimi. Hneď v prvom týždni vysielania si diváci budú môcť začať vychutnávať premiéru záverečnej 15. série úspešného seriálu Myšlienky vraha, ako aj úplnú seriálovú novinku s názvom Whiskey Cavalier, ktorá napínavé kriminálne prípady odľahčuje sviežim humorom. Už v júli sa zas s čerstvou 18. sériou prihlási legendárny NCIS – Námorný vyšetrovací úrad a ešte tento rok ponúkneme napríklad aj premiérovú 12. sériu NCIS: Los Angeles,“ približuje Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

na love, Čítajte aj Definitívny koniec Oteckov je za rohom! Ako náhrada príde úplná novinka

Vôbec prvýkrát na staniciach skupiny Markíza sa vďaka novej televízii Markíza Krimi môžu diváci tešiť na celosvetový seriálový hit Kosti či kultový detektívny seriál Slečna Marplová. Markíza KRIMI však postupne prinesie aj premiérové série úspešne etablovaných seriálov, ale tiež viaceré exkluzívne novinky.

prokurátorka, Čítajte viac Zatrasie Jojka slovenskou seriálovou tvorbou? Televízia potvrdila nakrúcanie ambiciózneho titulu

Grafický vizuál stanice vytvorila popredná kreatívna a dizajnérska agentúra Red Bee Creative so sídlom v Londýne, v spolupráci s interným kreatívnym tímom televízie Markíza. Red Bee Creative nedávno dokončila veľké projekty vizuálnej identity pre pobočky skupiny CME v Českej republike (TV Nova) a Rumunsku (Pro TV), ako aj súčasnú spoluprácu s TV Markíza na Slovensku.

Nová televízia štartuje už 6. júna.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Markíza Krimi