Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Marvel nedá pokoj ani v lete! Rúti sa ďalší superhrdinský seriál, bude to komédia

Streamovacia platforma Disney+ nekompromisne pokračuje v produkcii Marvel seriálov. Počas neskorého leta predstaví ďalší kúsok.

30.05.2022 07:00
she-hulk, Foto:
Ďalší Marvel seriál sa na Disney+ predstaví 17. augusta.
debata

Tento rok sa fanúšikovia dočkali temného Moon Knighta, v júni sa predstaví Ms. Marvel a 17. augusta dorazí She-Hulk! Podobne ako minulý rok, tak aj tento sa Marvel seriály striedajú v žánroch. She-Hulk prinesie odľahčenú zábavu, rozhodne nepôjde o temnú drámu ako pri spomínanom Moon Knightovi. Znova sa dostanú na pretras Avengeri.

Na love, Čítajte aj Markíza potvrdzuje meno moderátora novej šou, ktorá nahradí Oteckov

She-Hulk bude mať priame prepojenie s filmovým univerzom. Dej sa sústredí na Jennifer Walters, ktorá je sesternicou Brucea Bannera, teda Hulka. Jennifer si žije obyčajným životom, skrytá v tieni svojho celosvetovo slávneho bratranca, čo jej do istej miery vyhovuje a nenarúša jej to právnickú kariéru, ale ani osobný život. Všetko sa zmení, keď dostane od Hulka krvnú transfúziu. Na jej veľké prekvapenie, získa superhrdinské schopnosti a bude sa musieť s nimi expresne rýchlo naučiť žiť.

disney+, disney plus, disney, televízia, online televízia, streamovacia televízia, Čítajte aj Príchod nového streamovacieho gigantu sa blíži! Pozrite si prvé slovenské spoty

Na pomoc jej samozrejme príde Bruce alias Hulk a obaja si budú musieť na seba zvyknúť, čo nebude ľahké a prinesie to kopec zábavy. Seriál She-Hulk: Neuveriteľná právnička bude 9-dielnou komediálnou minisériou, čo žánrovo do letného obdobia zapasuje. K dispozícii je aj trailer v slovenskom znení, keďže Disney+ masívne investuje do lokalizácie. Samotná streamovacia služba bude u nás dostupná od 14. júna a ponúkne nové tituly v slovenskom znení, to platí aj o tomto seriáli.

markíza krimi, Čítajte aj Husársky kúsok! Markíza vyfúkla Jojke jej seriálovú kriminálnu vlajkovú loď

Neprajníkov zaskočila úroveň vizuálnych efektov samotnej hlavne hrdinky a prirovnávajú ju k Fione zo Shreka. Zostáva len dúfať, že sa ešte podarí čo to vylepšiť do augusta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Disney #Marvel #Disney+ #seriál She-Hulk