Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Disney+ tesne pred príchodom na Slovensko: Na konkurenciu útočí lákavou ponukou

Čo ponúkne Disney+ od prvého dňa na Slovensku?

Predplatitelia budú mať prístup k seriálom Boba Fett: Zákon podsvetia a Mandalorián od producenta a scenáristu Jona Favreaua.

Hneď od spustenia bude dostupný aj fanúšikmi očakávaný seriál Obi-Wan Kenobi, pripravený je aj seriál Moon Knight z dielne štúdia Marvel s Oscarom Isaacom v hlavnej úlohe. Ten sa predstaví ako Steve Grant, bojazlivý predavač v múzejnom obchode so suvenírmi, ktorý trpí výpadkami pamäte a spomienkami na iný, cudzí život.

Predplatiteľom bude k dispozícii aj na Oscara nominovaný film Shang-Chi: Legenda o desiatich prsteňoch, v ktorom hlavné úlohy stvárnili Simu Liu a Awkwafina.

Conversations with Friends, Čítajte aj Ďalší skvelý obyčajný seriál! Túto vzťahovú drámu si treba pozrieť...

Chýbať nebude ani ďalší film nominovaný na Oscara – Luca od štúdií Disney a Pixar, ale ani tohtoročnými Oscarmi ocenené filmy Encanto: Čarovný svet z produkcie Walt Disney Animation Studios či Cruella s Emmou Stone.

Z produkcie Star sa môžu predplatitelia tešiť na komediálny seriál Iba vraždy v budove, Pam a Tommy alebo The Kardashians. V ponuke budú aj Simpsonovci, Klinika Grace, Black-ish alebo 9–1–1, dramatický seriál z prostredia losangelských záchranárov. Z dielne National Geographic sa predstaví dokumentárny seriál Svet očami Jeffa Goldbluma alebo Oscarom ocenený film Free Solo.

Disney+ ponúkne vysokú kvalitu obrazu a možnosť streamovať až na štyroch zariadeniach naraz, neobmedzené sťahovanie až na desiatich zariadeniach, podporu IMAX Enhanced pri vybraných tituloch, možnosť nastavenia až siedmich rôznych profilov, ako aj možnosť nastavenia detského profilu s ľahko ovládateľným rozhraním určeným pre deti, ktorý poskytne prístup k obsahu primeranému ich veku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Disney #Disney+