Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Disney+ tesne pred príchodom na Slovensko: Na konkurenciu útočí lákavou ponukou

Približne o mesiac na Slovensku odštartuje ďalší veľký svetový streamovací hráč. Disney+ chce medzi našincami zabodovať, láka cenou.

13.05.2022 07:00
disney+, disney, Foto:
Spoločnosť Walt Disney Company potvrdila štart svojej streamovacej služby na Slovensku. Disney+ sa divákom predvedie od 14. júna.
debata
geissenovci, Čítajte aj Geissenovci menia plány! Slovenskom sú uchvátení, spravia mu oveľa väčšiu reklamu

Na Slovensku začína byť pretlak streamovacích služieb, popri tých najväčších ako Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video, Apple TV+, pôsobia už aj lokálni hráči Voyo, JOJ Play. Už 14. júna sa tento zoznam rozšíri o jedného z najväčších online televízií – Disney+. Svoj príchod k nám chce podporiť nielen veľkou ponukou obsahu, ale aj slovenskou lokalizáciou. Potenciálni diváci sa môžu tešiť na veľké množstvo slovenského dabingu, ktorý v ostatných mesiacoch intenzívne vznikal. Koncern Disney však musí prilákať potenciálnych predplatiteľov.

lets dance, Čítajte aj Slovensko sa opäť roztancovalo! Let's Dance je totálnym jarným triumfom Markízy

Teraz prichádza s exkluzívnou ponukou a cenou, ktorá môže zamiešať kartami a môže presvedčiť predplatiteľov, aby siahli po Disney+. Už teraz až do polnoci 13. júna sa môžu diváci predregistrovať na oficiálnej stránke streamovacej služby, aby mohli získať zaujímavú ponuku. A to celoročné predplatné za cenu iba ôsmich mesiacov, celkovo zaplatia za rok sledovania 63,90 eur. Štandardná cena pre Disney+ na Slovensku bude 7,99 eur mesačne, respektíve 79,90 za celý rok.

Netflix Čítajte aj Netflix koná raketovo rýchlo! Lacnejšie predplatné spojené s reklamami chce zaviesť už čoskoro

Rovnaký krok spravilo aj HBO Max pri svojom marcovom štarte, keď predplatiteľom poskytol doživotnú zľavu, ak sa zaregistrujú do určitého dátumu. Práve zvýhodnené ceny môžu presvedčiť nielen Slovákov, aby si ponechali, čo najviac aktívnych účtov a predplatili si väčší počet streamovacích služieb.

mimino, baby, Čítajte aj Seriálový máj na HBO Max: Temný príbeh o korupcii, ale aj vyšinutý seriál o bábätku

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Disney #Disney+