Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Slovensko sa opäť roztancovalo! Let's Dance je totálnym jarným triumfom Markízy

„Tanec je prostriedok, ktorý ľudí spája. Hľadajme prostriedky, ktoré ľudí spájajú, aby sme žili v harmónii a nie vo svete deštrukcie a chaosu,“ týmto posolstvom z úst víťaza sa končila siedma séria Let's Dance, ktorú vyhral Ján Koleník s jeho tanečnou partnerkou Vandou Polákovou. Bol horúcim favoritom celej série, desiaty priamy prenos len potvrdil jeho úspešné ťaženie. Pre Markízu bola tanečná šou obrovským triumfom tejto jari. Výkon Let's Dance veľakrát zachraňoval celkové výkony stanice počas jarnej televíznej sezóny. Spolu so seriálom Druhá šanca to boli najsilnejšie formáty. Paradoxne v oboch reláciách hral prím spomínaný Koleník. Táto jar patrila práve jemu.

12.05.2022 07:00
lets dance, Foto:
Päťročná pauza Let´s Dance prospela. Šou sa vrátila silnejšia ako nikdy predtým.
debata (1)

Let's Dance sa vrátilo po piatich rokoch na obrazovky. Mohlo by sa zdať, že Markíza na túto veľkú ťažiskovú šou zabudla. Medzičasom sa divákom ponúkali nové série Superstar, ale najmä šou Tvoja tvár znie povedome, ktorá istý čas bola originálnou senzáciou a bavila nadpriemerný počet divákov. Prirodzene obe šou postupne klesali a Superstar dostala pauza, na jeseň sa však Tvoja tvár ešte objaví. Pravdou je, že oba veľké formáty by mali dostať dlhšiu pauzu, aby vychladli a malo by sa rozbehnúť intenzívne pátranie po novej dlhodobej ťažiskovej relácie. Počas jarnej sezóny Markíza vsunula tanečnú šou a bol to výborný ťah.

geissenovci, Čítajte aj Geissenovci menia plány! Slovenskom sú uchvátení, spravia mu oveľa väčšiu reklamu

Pod siedmu sériu sa podpísal showrunner Pepe Majeský, ktorý pravidelne pripravuje veľké šou naprieč slovenským televíznym svetom, pre Markízu v ostatných rokoch režíroval a produkoval Superstar, ktorá zažila svoje kreatívne najlepšie dve sezóny. Takisto má pod palcom imitačnú šou Tvoja tvár znie povedome. Napríklad do Superstar priniesol výrazné zmeny, následkom čoho šou získala strácajúci sa jas. Túto istú stratégiu zvolil aj pri návrate Let's Dance.

geissenovci, Čítajte aj Geissenovci na Slovensku: Šokovaní milionári neverili vlastným očiam, ich šou je u nás fenomén

Najnovšie pokračovanie dostalo modernú, svižnú podobu. Porota prešla obmenou. Zasadla si do nej Adela Vinczeová a Jorge Gonzáles. Vrátila sa Tatiana Drexler a Ján Ďurovčík. Tento mix overených mien a nových členov priniesol dobrú chémiu, humorné vsuvky a vždy vtipné „hádky“ pri jednotlivých číslach. Novinkou boli noví moderátori. Spočiatku táto zmena pôsobila netradične. Hostiteľmi bola dvojica Viktor Vincze a Martina Zábranská. Pre oboch to bol krst ohňom, po skončení šou možno povedať, že to bola dobrá voľba.

Siedma séria Let´s Dance je tu! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Adam Bardy a Dominika Rošková v siedmej sérii...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance #televízna sezóna 2021/2022