Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Geissenovci na Slovensku: Šokovaní milionári neverili vlastným očiam, ich šou je u nás fenomén

Výstredná nemecká rodinka už niekoľko dní je na Slovensku, zažijú tu bohatý program a nakrútia u nás jednu epizódu svojej reality šou.

10.05.2022 07:00
geissenovci, Foto:
Geissenovci sú fenoménom na Slovensku. V žiadnej inej krajine nemajú taký úspech ako u nás.
debata (31)

Príchod zahraničných hviezd na Slovensku je vždy sprevádzaný veľkou mediálnou pozornosťou. Nestáva sa každý deň, aby k nám zavítali osobnosti, o ktorých, chtiac-nechtiac, započul snáď každý Slovák. Našinci sú zvyknutí, že za svojimi idolmi zväčša musia cestovať k našim susedom. Teraz sa karta obrátila a slovenské hranice prekročili televízne hviezdy, ktoré v Nemecku sledujú milióny divákov.

rtvs, správy rtvs, Čítajte aj RTVS avizuje novinky vo vysielaní: Hlavné televízne spravodajstvo čakajú zmeny

Ich šou má iba na Slovensku veľký ohlas

Paradoxom je, že šou Geissenovci – Ťažký život milionárov nemá v inej európskej krajine taký obrovský ohlas ako u nás. Tento fakt šokoval aj samotnú rodinu, keď ju od prvých hodín od príchodu sprevádzajú davy fanúšikov dožadujúcich sa fotky a podpisu. Malá davová psychóza sa spustila v piatok, keď sa ubytovali v luxusnom zámku v Pezinku. Milionársku rodinku čakala asi tisícka priaznivcov, čo ich v príjemnom slova zmysle vyviedlo z miery. Ani len netušili, že na Slovensku ich šou má taký obrovský úspech a ľudia ich dôverne poznajú.

tie roky sedemdesiate Čítajte aj Seriálový hit hlási návrat! Stretne sa pôvodná hviezdna zostava, chýbať budú len dve tváre

Vyzeralo to, akoby prišli tie najväčšie televízne hviezdy! A podľa reakcií fanúšikovskej základne aj megahviezdy dorazili. Robert, Carmen, Davina, Shania sú na Slovensku veľké hviezdy! Ich televízna púť sa na Slovensku začala približne pred desiatimi rokmi, keď televízia JOJ kúpila vysielacie práva na ich reality šou, v ktorej otvorene ukazujú svoje bežné milionárske dni.

Cestujú po svete, striedajú svoje honosné sídla, jedia v najdrahších reštauráciách, precestovali celý svet, neustále menia svoj luxusný vozový park a najmä sú rozpoznateľný svojím nezameniteľným humorom. Hláška Carmen: „Roooooobert!“ zľudovela medzi Slovákmi. Všade, kde sa doteraz rodina objavila, všade ich sprevádzali nadšené ovácie fanúšikov.

Benedict Cumberbatch, doktor strange, Čítajte aj Najnovší film od Marvelu: Šialený, akčný, neskutočné efekty! Toto nemôžete v kine zmeškať

© Autorské práva vyhradené

31 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Geissenovci #Geissenovci – Ťažký život milionárov