Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: RTVS avizuje novinky vo vysielaní: Hlavné televízne spravodajstvo čakajú zmeny

Hlavnú spravodajskú reláciu RTVS bude od 14. mája moderovať aj Simona Simanová. „Veľmi sa teším, pretože mám okolo seba skvelý tím, s ktorým pracujem už 15 rokov. Som zvedavá a zároveň verím, že sa to divákom bude páčiť,“ prezradila Simanová, ktorá si sadne v štúdiu s Viliamom Stankayom. Ten spolu s Ľubomírom Bajaníkom už moderovanie Správ vo dvojici zažil.

Toto sú nové moderátorské dvojice hlavnej... Foto: RTVS
rtvs, Toto sú nové moderátorské dvojice hlavnej spravodajskej relácie RTVS. Zľava: S Viliamom Stankayom bude divákov hlavnou spravodajskou reláciou sprevádzať Simona Simanová, dvojicu so Janette Štefánkovou bude po novom tvoriť Andrej Bálint. K Ľubomírovi Bajaníkovi pribudne Klaudia Suchomel Guzová.

„Už som kedysi moderoval vo dvojici, mal som viacero moderátorských partneriek, verím, že aj túto zmenu diváci ocenia a naše Správy budú pre nich atraktívnejšie a živšie,“ verí Stankay.

ultimátum, koleník, Čítajte aj Seriálový event tejto jari sa končí! Zlomí Ultimátum s veľkým finále rebríčky sledovanosti?

„Je to opäť návrat späť, keď budeme môcť opäť viac spolupracovať vo dvojici, viac sa koordinovať a sústreďovať na prácu s jednotlivými zahláseniami a zároveň si ju aj rozdeliť,“ dodal Ľubomír Bajaník, ktorého v štúdiu doplní doterajšia redaktorka spravodajstva RTVS Klaudia Suchomel Guzová.

„Je to pre mňa také prekvapenie, naozaj sa veľmi teším. Ľubo Bajaník je veľký profesionál. Verím, že sa nám podarí dobre a rýchlo sa zladiť a že nám to bude dobre fungovať,“ povedala.

Hlavnú spravodajskú reláciu Správy RTVS vysiela verejnoprávna televízia na Jednotke, Dvojke a v spravodajskom vysielaní :24 každý deň o 19:00.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS